Legújabb játékokLegújabb toplistás játékok - Legújabb érmes játékok

Sieger 2

Sieger 2

Rombolós játék, amit azonban nem lehet megnyerni eszetlen brutalitással. A cél az, hogy lerombold az ellenséges várat, ehhez pedig jól át kell gondolnod, hogy hova célzod a bombákat!

Submachine 10 the Exit

Submachine 10 the Exit

A nagy sikerű játéksorozat legújabb részével szeretnék minden kedves internetjátékosnak békés, boldog és persze játékos ünnepeket kívánni!

Master of The Secret Sea

Master of The Secret Sea

Izgalmas harcolós, stratégiai játék következik, ami egy elképzelt világban, a 16-17. században játszódik. Biztos vannak olyanok, akik emlékeznek a klasszikus Pirates nevű kalózos játékra. No most valami hasonló következik, a bátor kalandozó eldöntheti, hogy kalózként, felfedezőként vagy éppen kereskedőként veti bele magát a kalandba!

Farm tractor escape

Farm tractor escape

Szép idő van, itt a hétvége, úgy döntesz, hogy meglátogatod a nagyszüleidet a vidéki farmjukon, ahol nagyon sok állat vár rád. A nagyszülők időközben úgy döntenek, hogy elmennek bevásárolni, de sajnos rólad elfelejtkeznek, ott hagynak a farmon... Rajtad áll, hogy meddig maradsz ott, keresd meg a használható tárgyakat és juss ki valahogyan!

Switch Bot

Switch Bot

Mászkálós logikai játék, az irányításhoz elég a billentyűzeted, még csak egy egér sem kell hozzá. A cél, hogy minden pályán eljussál a kijáratig, ebben mindenféle terepakadály próbál téged megakadályozni. Szerencsére az A gombbal néhány elem állapotát tudod váltogatni, így egy kis gondolkozással és ügyességgel megoldható a feladat.

Asgard Attack

Asgard Attack

Figyelem, egy igazán komoly játék következik, ez nem egy pár perces kis lövöldözés lesz. Cserébe türelmesnek kell lenned, mert lehet, hogy lassan töltődik be a játék, de hidd el, hogy megéri. Egy tornyos építkezős védekezős játékról van szó, ha anno játszottá a Kingdom Rush-al, akkor tudod miről van szó, ha nem akkor próbáld ki és bele fogsz z szeretni :)

Nekra Psaria 2

Nekra Psaria 2

Bizarr hangulatú kijutós játék, amit kifejezetten nem ajánlunk gyerekeknek, úgyhogy az anyukák csak akkor kezdjenek bele, ha már biztos alszanak a gyerkőcök :) Már a zene is eléggé hátborzongatót, úgyhogy ha este egyedül vagy, akkor szerintem vedd le a gép hangját :) Egy fura erdőből kell kijutnod, csupa félelmetes állat állja az utadat, de ha minden igaz, akkor lesz egy-két ember is , akitől majd segítséget kérhetsz...

Bird Frenzy

Bird Frenzy

Etesd meg a fiókákat a megfelelő gombok megnyomásával, de vigyázz, mert nem csak finom falatok hullanak. Ha sokszor ugrasztod fel őket potyára, elfáradnak, és vége a játéknak.

The Ballad of Ketinetto 3

The Ballad of Ketinetto 3

A gyönyörűen megrajzolt, kellemes zenével elkészített igazán igényes kaland/rpg játéksorozat harmadik része, amiben egy ismeretlen szigeten ébredsz. Fedezd fel az új helyet, sok izgalmas kaland vár rád a játék során!

Erline 2 Adventure

Erline 2 Adventure

A gonosz uralomra tört. Régen még ragyogtak az égen a csillagok, de mára ez is feledésbe merült. Csak egy varázsló képes visszaszerezni a csillagokat. Ez a varázsló Erline, és te leszel az, aki segíteni fog neki ebben. Szedj össze minden csillagot, csak így léphetsz át a kapukon, hogy fényt hozz ebbe a sötét világba.

The Last Defense

The Last Defense

Védd meg a bázisod a támadásoktól. A hullámok közt fejlessz, vásárolj, és tapasztald ki, melyik a legmegfelelőbb fegyver és felszerelés a biztos védekezésre. A D gombbal védheted a lövegedet a nyomkövető rakéták ellen, az S gombbal pedig lassíthatod a környezeted, míg lősz az ellenségre.

Warface 1

Warface 1

Magával ragadó ennek a játéknak a hangulata, igazi rock'n roll zene, szép lányok, izgalmas játékmenet! Különböző helyszíneken kell mászkálnod, beszélgetned emberekkel és ha minden igaz, akkor lesz benne lövöldözős rész is. Sajnos ezt nem tudom megerősíteni, mert én elég hamar elakadtam, de remélem ti ügyesebbe lesztek :)

HomeSheepHome

HomeSheepHome

Különlegesen jó játék érkezik mára, igazi kis cukiság. A feladatod az, hogy a három különböző méretű birkát hazavidd. Az útsorán különböző akadályokba fogsz ütközni, de ha ügyesen használod ki a méretbeli különbségeket, akkor néhány próbálkozás, néhány nap után sikerrel járhatsz! :)

Monkey GO Happy Sci-fi 2

Monkey GO Happy Sci-fi 2

Ez a nap más, mint a többi, főleg az egyik kedves játékosunk Ági számára :) Szeretnénk osztozni az örömében és ezzel az új majmos kijutós játékkal kívánunk neki nagyon-nagyon boldog születésnapot! :)

StealthBound Level Pack

StealthBound Level Pack

Pofás kis mászkálós, gyűjtögetős játék, nagyon jól össze van rakva. A főhőssel kell 25 pályán keresztül eljutnod a kijáratig, de közben ki kell cselezned az őröket, különböző kapcsolókat kell aktiválnod, tárgyakat kell ide-oda tologatnod, azaz a feladatod nem lesz túl könnyű!

Samorost

Samorost

A játék témája eléggé elvont, de remélem sokan fogjátok szeretni :) A stílus klikkelgetős, azaz különböző pontokra kattintva mozgásba hozhatjátok a cselekményt, aminek remélhetőleg az lesz a vége, hogy megakadályozzátok a kisbolygó becsapódását ezzel megmentve az otthonotokat a játékban!

Long Way

Long Way

Védekezős tornyos játék következik, de nem egy szokványos témakörben. A játék nem máshol, mint a veszélyes vadnyugaton játszódik, és tulajdonképpen nem is tornyos, mert hús-vér cowboyokat kell lepakolnod, hogy megállítsák az állataidra törő haramiákat!

Jewelanche 2

Jewelanche 2

Nem mindennapi hármasítós játék következik, a kitűnő minőségű grafika mellett a játék fizikája is nagyon jó, élvezet nézni az össze-vissza ugráló gyémántokat. A játékmenetet is nagyon eltalálták a készítők, mert különböző extrák és bónuszok teszik színesebbé az azonos színű gyémántok összekötögetését!

Melon Mango Mayhem

Melon Mango Mayhem

Egyszerűen magával ragadó ez a játék! Az ember belekezd és egy pillanat alatt azon veszi észre magát, hogy beleszeretett. Aranyos figurák, nem túl nehéz feladat, szerintem ez a titok! A narancssárga fejű fickóknak kell megetetni a többieket tic-taccal adott időn belül. A későbbi pályákon használhatod a tereptárgyakat, egymásnak is passzolhatsz, a lényeg, hogy minden ki megkapja a tic-tac adagját! :)

AB Space

AB Space

Ebben a játékban kedved szerint, különféle elemekből építheted fel az űrhajódat, amivel a küldetéseket teljesítheted. Ha van türelmed megfigyelni és kitapasztalni az egyes elemek tulajdonságait, akkor ez egy neked való játék lesz, persze az alap űrhajó is megfelel arra, hogy megmutasd, veled nem illik ujjat húzni!

Dead Zed

Dead Zed

A játék első ránézésre csak egy agyatlan zombi gyilkolós lövöldözés, de ha belemélyedsz picit, akkor már az első pálya megtisztítása után láthatod, hogy ez azért több annál. Fejlesztheted a fegyverarzenálod, túlélők után kutathatsz, de persze a lényeg az, hogy 40 napig feltartóztasd a zombikat!

Sum Points

Sum Points

Könnyed, pihentető logikai játék, pont vasárnap ebéd utánra van kitalálva :) Minden pályán lesz egy-egy szám, amit a lenti szánok segítségével le kell vinned nullára. Lehet összeadni, osztani is ha minden igaz, de csak a jelzett sorban vagy átlósan van hatása a műveleteknek!

Wonder Defender

Wonder Defender

Kíváló minőségű tornyos védekezős játék, minden benne van ami miatt úgy fogod érezni, hogy a hétvége elrepült egy pillanat alatt. Ha fontos, esetleg határidős feladatod van, akkor ne kezdj bele, mert nem lesz jó vége :) Állítsd fel a tornyokat, vásárolj fejlesztéseket, építsd a varázsló karakterét pályáról pályára, állítsd meg a szörnyeket!

Vortex Point Play it on Not

Vortex Point Play it on Not

A paranormális jelenség nem ismeretlen a Vortex Point nyomozóinak, akik minden nehéz ügyet megoldanak, ha hívják őket. Ha kíváncsi vagy, hogy végződnek a rejtélyes aranytolvajlások, bújj Kevin ügynök bőrébe és derítsd ki, mi áll a háttérben.

Astrobots

Astrobots

Magával ragadó a játék hangulata, mintha a készítők egy játékosmágnest tettek volna ki a képernyőre, ami nem egy ugrabugra platform játékról van szó, amiben nincs semmi különös igazából, de a retro grafika, az animációk és a feladat nehézsége éppen elég egy jó vasárnap délutáni szórakozáshoz!

Champions league

Champions league

Lassan a hajrájához közeledik az idei Bajnokok Ligája, a legjobb 4 csapat egymás között dönti már el, hogy ki lesz a bajnok idén Európában. Amíg nem kezdődnek el a meccsek itt az alkalom, hogy lejátszd a saját sorozatodat, ahol egy kis kitartással és ügyességgel bevezetheted a kedvenc csapatodat a döntőbe!

Bowmaster Prelude

Bowmaster Prelude

A játék célja az ellenfél zászlajának elrablása. Ebben segítségedre lesz a csapatod, valamint a várban lévő íjász, akit te irányítasz. Ha ő meghal, vagy ha a zászlódat megkaparintja és elhurcolja az ellenséges tábor, vesztettél. Célozz pontosan, lődd ki az ellenfeleket, és próbáld megvédeni a zászlód az egyre erősebb ellenfelekkel szemben!

Abduction

Abduction

A földönkívüliek kitalálták, hogy egy újfajta csemegét fognak árusítani, mégpedig mérgező hulladékkal dúsított, emberből készült csipszet. Ebben a játékban nem az emberek oldalán állsz, most ennek a csipszgyártási technikának a kivitelezésén és az alapanyag beszerzés fortélyain van a fő hangsúly

Chief Eagle Solitaire

Chief Eagle Solitaire

Ha minden igaz, akkor ma van az egyik kedves játékosunknak, Panninak a szülinapja. Ez a kártyás játék a mi kis ajándékunk számára, sok boldogságot kívánunk neki és persze jó játékot a többi játékosunknak! :)

Zombies vs Penguins 3

Zombies vs Penguins 3

A játékban a zombik és a pingvinek csapnak össze, sajnos abban nem dönthetünk, hogy melyik oldalt irányítjuk. Jó hír viszont az, hogy a játék piszok jó, és aki tud angolul, az jókat fog nevetni a pályákat felvezető zombi beszólásokon. A feladat az, hogy a pályákon likvidált a zombikat a lehető legkevesebb töltény elhasználásával!

Sneaky Ranch Day 2

Sneaky Ranch Day 2

A játék első része után most kezdődik az igazi móka, a hurrikán által lerombolt farmot valójában elkezdheted újjáépíteni a kattintgatós játék második részében. A nagyi sajnos még kórházban van, siess, hogy mire hazaér minden rendben legyen a farmon!

Brain Builder

Brain Builder

Jöjjön egy kis matematikai játék, de ne félj, nem várnak rád most megoldhatatlanul nehéz feladatok, csak kicsit meg kell dolgoztatnod az agyad! A lényeg, hogy gyorsan felelj a kérdésekre, de közben ne tévesszél, mert az időveszteséggel jár!

Arrival in hell

Arrival in hell

Ha játszottál már az Arrival in hell második részével, ideje lesz ennek az első résznek is nekilátnod, hogy kerek legyen a történet. A grafikája élvezhető, maga a játék itt-ott félelmetes és mindenekelőtt véres jelenetekkel tarkított. Gyenge idegzetű játékosoknak nem ajánlott!

Sneaky Ranch

Sneaky Ranch

Szörnyű tragédia történt a farmon, egy tornádó elsöpört mindent, a kerítések összedőltek, a traktor darabokban, a tehenek eltűntek, gyakorlatilag megsemmisült az egész úgy, ahogy van. Az első sokk után össze kell szeded magad és megnézni, hogy milyen használható tárgyak maradtak meg, amiknek a segítségével újraépítheted az egészet...

Easter Bunny 2015 Escape

Easter Bunny 2015 Escape

Idén Húsvétkor sajnos elrabolták és bezárták a húsvéti nyuszit és bezárták egy farmra. Természetesen ez nem maradhat így, valakinek meg kell oldania a helyzetet, azaz ki kell szabadítani a nap hősét, hogy minden gyermekhez el tudjon jutni és színes tojásokat ajándékozhasson nekik!

101 Dalmatians Card Battles

101 Dalmatians Card Battles

Ha te sem szereted Szörnyella de Frászt, most nagyszerű alkalom nyílik rá, hogy elverd kártyában. Tegyél a kihelyezett lapokra eggyel nagyobbat vagy kisebbet, mielőtt ő tenne rá a sajátjából. A játék lényege, hogy akinek hamarabb fogynak el a lapjai, az nyerte a játszmát.

Húsvéti tojás összekötő

Húsvéti tojás összekötő

Először is nagyon boldog Húsvétot kívánok minden kedves játékosunknak! Az ünnep hangulatához mi is szeretnénk hozzájárulni ezzel a logikai játékkal, amiben az azonos mintájú tojásokat kell összekötnöd egymással. Mahjong szerűen csak azokat a tojásokat kötheted össze, amiknek nincs az útjukban másik tojás!

Money Movers 2

Money Movers 2

A játék témája hát nem éppen nemes és követni való, de ettől függetlenül nagyon jó kikapcsolódást nyújthat a játék! Egy testvérpárról szól a történet, akiknek az első részben sikerült megszökniük a börtönből és elkezdtek békés nyugodt életet élni. Egy nap azonban levél érkezett az édesapjuktól, aki arra kérte őket, hogy menjenek vissza érte a börtönbe. Tehát újra kezdődnek a kalandok, pályáról-pályára haladj előre a cél felé. Ne feledd, igazi csapatmunkára lesz szükség a sikerhez!

Idle Mining Co

Idle Mining Co

Bányászós klikkelős tycoon Itt egy újabb, remekbe szabott klikkelős játék, amiben a bányászbirodalmad kell felépítened. Fogadj fel bányászokat, fejleszd a képességeiket, és ha túlnőttél egy bányádon, vegyél mellé még egy párat.

Hunger Hunter

Hunger Hunter

Pacman Zombis Éhes zombik kóborolnak a labirintusban. Menekülj előlük, közben szedj össze minden érmét, amit találsz. Ha sikerül, a következő labirintusban ismét menekülhetsz előlük, összesen 30, egyre nagyobb kihívást jelentő pályán keresztül.

Monkey GO Happy Candy

Monkey GO Happy Candy

Megint a monitorodon a majmok, sajnos amióta nem láttuk őket újra elment valamiért a jókedvük, azaz újra rád vár a feladat, hogy felvidítsd őket. Szerintem kezdd azzal, hogy egy megfelelő süteményt választasz nekik fejfedőnek és utána elkezded megkeresni a gumimacikat. Ha minden igaz, akkor 80 kis jószág van elrejtve...

Ninja Defense

Ninja Defense

Nem tudni, miért, de támadás érte a ninjákat. Nincs más lehetőség, mint védekezni az utolsó leheletig! Ezzel a szép grafikájú játékkal garantáltan elszalad az idő, ha nagyon belefeledkezel.

Neverland Solitaire

Neverland Solitaire

Alice meghív téged a csodálatos világába, ahol most egyedül játszhatsz 20 pályán keresztül egy izgalmas solitarie játékkal. Próbáld ki magad, letudod venni a pályákról az összes kártyát?

The Ballad Of Ketinetto Part 2

The Ballad Of Ketinetto Part 2

Ketinetto kijutott a börtönből, és elhatározta, hogy elhajózik innen. Már csak valami hajóféle alkalmatosságot kell építenie, hogy elhagyhassa a várost. Ha segítesz neki ebben, talán sikerrel járhat.

Horse Jumping 3D

Horse Jumping 3D

Ebben a játékban díjugratókon és ügyességi feladatokon kell részt venned. Nyerjetek el minden díjat, és ha véget ért egy verseny, alaposan csutakold le a lovad. 20 pályán keresztül bizonyíthatod, milyen jó lovas lenne belőled. A fel és le nyíllal a sebességet változtatod, az oldalsókkal fordulsz, és a szóközzel ugrasz.

ErlinE

ErlinE

Sok évvel ezelőtt hozták létre Aurla istenei a varázskapukat. E kapuk labirintusában egy gonosz szörny tanyázott, aki most elszabadult, és az egyetlen, aki segíthetne megakadályozni a világ pusztulását, Erline, eltűnt. Segítsd őt minden pályán a varázskapuhoz, hogy kiszabaduljon ebből a világból, és véget vethessen a rettegésnek!

Frisky Marbles

Frisky Marbles

Lődd ki a színes golyókat úgy, hogy eltűnjenek a táblán lévők, de vigyázz, mert az egész forog, ahogy lövöldözöl rá. A felhalmozott golyók nem érhetnek a pálya falának, mert akkor vége a játéknak, és kezdheted elölről.

Tweeny Up

Tweeny Up

Két aranyos szörnyecske bent ragadt egy szellemekkel teli kastélyban. Juss ki velük az épületből. Ehhez segíts nekik megtalálni az ajtókat, és iktasd ki a szellemeket, mielőtt bántanák őket. Nyilakkal mozognak, szóközzel ugranak. Nincs időkorlát, de sajnos menteni sem lehet a játékot, ha kilépsz belőle vagy a menübe ugrasz, kezdheted az első pályától.

Doodle Brigade

Doodle Brigade

Remek keveréke a játék a komoly kihívásnak és a vicces hangulatnak, van zamata a játéknak ez kétségtelen! Kézzel rajzolt mókás figurákat kell fejlesztgetned és megállítanod a csapatoddal a szintén vicces, ám egyben veszélyes karakterekből álló ellenfeledet!

Awesome Conquest

Awesome Conquest

A vörösök elfoglalták az országodat, rá vár a nemes feladat, hogy visszaszerezd azt, ami jogosan téged, a népedet illeti! Fejleszd fel a városokat, bányákat amilyen gyorsan csak lehetséges, utána pedig vezesd a hadseregedet az ellenség ellen!

Family Rush

Family Rush

Izgalmas lövöldözős játék nagyon igényesen elkészített grafikával. Egy család akkor igazán erős, ha együtt dolgoznak, szedjél össze minden családtagot és győzd le az ellenséges szörnyeket, szellemeket!

A Day At The Library

A Day At The Library

A bosszúd nem volt túl sikeres, amit a cukorgyár ellen forraltál. Sebaj, új munkád során, ami a könyvtárban van, talán sikerül egy kicsit lenyugodnod. Vagy mégsem? Bárhova mész, mindenhol baljós kinézetű fiatalok foglalják a helyet. Telefont nyomkodnak, interneteznek, könyvmolykodnak. Zavard haza őket, hogy végre egy kicsit egyedül lehess!

Aqua Friends

Aqua Friends

Hármasítós összekötős játék, aminek az az érdekessége, hogy nem elég egymás mellé teni a barátokat, hanem el kell érni azt, hogy mindenki fogja meg a másik kezét azaz a kör bezáruljon!

Treehouse Hero

Treehouse Hero

Békésen éltél az erdő mélyén, míg egy űrlényekkel teli űrhajó be nem csapódott a kellős közepére. Állj a bátor mókussereg élére, és védd meg az otthonotokat a betolakodóktól! Különféle extra lehetőségeket is felhasználhatsz, és fejlesztheted is a sereged az ügy érdekében. Legyél te Treehouse hőse!

where is 2015

where is 2015

Egy kis csúszással bár, de itt jön az idei Mateusz Skutnik évkereső. Ismét gyönyörködhettek a nagyszerű felvételekben, amikből sosem elég, a való világba ágyazott rajzolt elemekben, amik aranyossá és varázslatossá teszik az egész játékot. Egy kis angol tudással mókásnak fogjátok találni.

Symphony

Symphony

Ez egy nyugtató zenés játék, amiben a cél a megfelelő színű körbe áramoltatni a színes csóvákat alkotó pöttyöket. Ha a körbe megfelelően jut ezekből a pöttyökből, és a hangfal is be van kapcsolva, egy kellemes hanghatás fog összeállni az egyre több logikát igénylő pályákon.

Secret of Life Flower Chapter 2 Game

Secret of Life Flower Chapter 2 Game

második rész Kaland kijutós Itt az idő, hogy folytassátok az expedíciót. Ha sikerrel jártok, megtalálhatjátok azt a virágot, ami a rák ellenszere lehet. Ne hátráljatok meg, már nagyon közel vagytok hozzá!

Addiction Timed

Addiction Timed

Matekos Ez egy remek matekos játék, amitől először talán leblokkol az ember, de hamar rá lehet érezni. Az a feladat, hogy a sok számból és műveleti jelből helyes egyenlőségeket köss össze. Az utolsó számra kétszer kattintva eltűnnek a kijelölt elemek, és helyettük újakat kapsz. Ha gyorsan meglátod őket, azért bónusz idő jár, hogy minél tovább élvezhesd a játékot. A tábla fölötti egyenlőség ne zavarjon meg senkit, nem azt kell megkeresni, az csak az utolsó helyes megoldásodat mutatja. Köszönjük az ajánlást Áginak!

Killer Escape 3

Killer Escape 3

És jöjjön estére a véres, gyilkos kijutós játék harmadik és ha minden igaz, akkor egyben utolsó része! Vigyázat, gyerekeknek nem ajánlott, sőt a szülők se játszanak vele, ha a gyerkőc is a szobában van!

Love Factory

Love Factory

Kicsit ugyan elmenet mellettünk most naptárilag a valentin na, de mi azért itt az internetjáték oldalon a szerelem hívei vagyunk, szóval szeressétek egymást és próbáljátok ki ezt a játékot, ahol az egeretekkel különböző szíveket és sütiket köthettek össze egymással!

Bubble Fruits

Bubble Fruits

Buboréklövő játék következik, amiben három gyümibuborékot kell egymás mellé lőni, hogy eltűnjön a pályáról. A feladat letakarítani az egész táblát. Egy kis nehezítés is került ebbe a játékba, mégpedig az, hogy a kilőtt bubi nem ugrik be a többi mellé a megfelelő helyre, mint azt megszoktuk, hanem ahová lőtted, az ott marad. Nekem bejön ez a sablontól eltérő stílus, remélem, nektek is tetszeni fog!

Age of Wonder Scrolls

Age of Wonder Scrolls

Célbalövős vagyis dobós játék, szépen kézzel megrajzolt hátterekkel és karakterekkel. Különböző tárgyak között váltogathatsz a space gombbal, ez azért fontos, mert minden tárgynak más a tulajdonsága, azaz más tereptárgyak ellen hatásosak. Kicsit angry birds érzést kelt bennem ez a játék, azt meg ugye szeretjük :)

What Do We Do Now

What Do We Do Now

Kézzel rajzolt grafika adja meg a játék alaphangulatát, amit ha egy szóval kellene jellemeznem, akkor azt írnám, hogy ötletes. Nem csoda, hiszen ez a játék egy olyan versenyre készült, amire 48 óra alatt elkészült játékokkal lehetett nevezni. Ilyenkor nincs idő az igazán minőségi kivitelezésre, a kreativitás előtérbe kerül.

Decision 3

Decision 3

Nagyon jó minőségű felülnézetes katonás lövöldözős játék következik. A várost elfoglalták a zombik, de szerencsére néhány katona egymástól elszigetelve harcol. A lakosság között is akadnak túlélők, akik bátran felveszik a harcot az ellenséggel. Vesd be magad Te is a küzdelembe, szervezd meg az ellenállást!

Swingin Kingdom

Swingin Kingdom

Itt a lehetőség, hogy az őserdő hősének bőrébe bújj! Himbálózz minél messzebb a pályán, közben szedd össze, amit lehet, de figyelj az akadályozó tényezőkre is.

Command and Control

Command and Control

Napjainkban játszódó katonai tornyos védekezős játék. A feladat az, hogy megállítsd a terroristákat több hadművelet folyamán. Nem könnyű játék, de szerencsére a készítők több nehézségi fokozatot is engedélyeznek, így ha kezdő vagy akkor is érdemes belevágni a kalandba!

3 Pandas in Japan

3 Pandas in Japan

A 3 kis panda újabb kalandra készül, megnézik mi a helyzet a messzi Japánban! Először is ki kell szabadítanod őket egy hálóból, ami nekem már nagy nehézségeket okozott ezért leírom hogyan kell. Sokszor és gyorsan kattintasz a zsák különböző részeire, amitől az elkezd lengeni és kiesnek belőle a pandák. Innentől tied a pálya, remélem megoldasz minden feladványt!

Love Match 2015

Love Match 2015

Gyorsan halad az idő, már el is telt 2015 első hónapja, beléptünk februárba. És mi is jut a szerelmeseknek először eszébe erről? Igen, a Valentin nap hónapja, a szerelmesek ideje! Erre emlékeztet most ez a játék mindenkit, ti is várjátok már a Valentin napot?

Tetriz Challenge

Tetriz Challenge

Azt hiszem ezt a játékot senkinek sem kell bemutatni, a klasszikus tetrist mindenki ismeri. Ebben a játékban sem fog senki csalódni, igaz túl sok extrára se számítsunk az alapjátékon kívül, de szerintem azért jól el lehet vele szórakozni!

Stunt driver 2

Stunt driver 2

Filmforgatáson veszel részt, ahol az a feladatod, hogy teljesítsd az elvárásokat, hogy új forgatásokon vehess részt. Ehhez nem kell mást tenned, mint a Space gombbal megfelelő sebességet beállítanod a tökéletes rajthoz, majd gyorsítani vele a tankban lévő üzemanyag felhasználásával. Az oldalnyilakat is használhatod segítségképpen.

Monkey GO Happy Sci-fi

Monkey GO Happy Sci-fi

A kedvenc kis majmaink ezúttal az űrbe repültek ki, sajnos maguktól ott sem találják meg a boldogságot, sőt meg kell őket menteni! A játék stílusa és az irányítása sem változott, úgyhogy hajrá régi játékosok, előre a kis majmok boldogságáért!

Demons Down Under

Demons Down Under

A játék főhőse egy nyúl, akinek elrabolt nyuszilányokat kell megmentenie a démonok fogságából. A játékmenet elég pörgős, de ne add fel, mert ez egy Armor Gamestől megszokott remek játék!

The Ballad of Ketinetto

The Ballad of Ketinetto

Ennek a sorozatnak rendhagyó módon eddig csak a negyedig és ötödik része volt fent az oldalunkon, most akkor elkezdjük lassan feltenni az előzményeket is, kicsit Star Warsosan :) A játék kattintgatós kaland némi zenei beütéssel, remélem tetszeni fog nektek!

Shifter

Shifter

A játék látszólag nagyon egyszerű, el kell jutni a kijárthoz majd átmenni a következő pályára. Hamar rá fogsz jönni, hogy azért picit bonyolultabb a helyzet ennél, mert a pályák elemei cserélgethetőek, enélkül nem sikerülhet célba érni. Nyomd meg a space gombot és utána pakolgathatod az elemeket, majd ha kész vagy akkor újra space és irányíthatod a főhőst!

Sweet Revenge

Sweet Revenge

A játék története kicsit fura elsőre, de lehet, hogy nem is annyira földtől elrugaszkodott. Egy apa bosszújáról szól a játék, aki az édességgyártókra dühös amiért annyit költenek a gyerekei cukorkára... Az apa bosszút forral, a tervet pedig neked kell kidolgoznod a kattintgatós játékban...

Fly Pie

Fly Pie

Ha minden álmod egy léggyel töltött pite, az egér mozgatásának segítségével ússz végig a pályán és szedd össze az összes legyet, ami elég egy pitéhez. Figyelj a pályán lévő veszélyekre és az időre is! Köszönjük Áginak a játék ajánlást és a leírást :)

Break the Limits

Break the Limits

Ennek a játéknak az a különlegessége, hogy mindössze 48 óra alatt készült el és kicsit gonoszkodni akarok, akkor tuti, hogy 48 másodpercnél többet nem fordítottak a grafikára a srácok :) A játéknak azonban nem is ez a lényege, itt a játékmeneten, gondolkozáson van a hangsúly. Angol tudás kell hozzá, de tanulni és játszani egyszerre amúgy is jó dolog :)

Witch Hunt

Witch Hunt

Egy igazán jól sikerült játék következik. Egyszerűen ha elkezdesz vele játszani, akkor minden annyira magától értetődő és annyira nem lehet abbahagyni, hogy a két percre tervezett kipróbálás immár fél órája tart nálam és azt hiszem folytatni is fogom még... Egy boszorkával kell megállítanod az ellenséget, a csaták közben pedig fejlesztheted a boszi varázslatait!

Ricochet Heroes

Ricochet Heroes

Nem mindennapi játék következik kérem szépen, hiszen tulajdonképpen ez egy flipper, amiben a főhős a golyó, vagyis a golyó szerepét játszó hős szerelmes, aki meg szeretné menteni a szíve hölgyét. Ugye segítesz neki, hogy megtalálják egymást és a boldogságukat?

Abandoned In China

Abandoned In China

Egy szokványosnak induló üzleti úton vagy éppen a távoli Kínában. A nehéz nap után úgy döntesz, hogy megiszol egy-két italt, ami után békésen felmész a szobádba és lefekszel az ágyadba. Azonban mikor felébredsz egy padon találod magad az utca közepén... Fogalmad sincs, hogy mi történhetett és hol lehetsz éppen. Nézz körül gyorsan és próbálj kijutni a csávából...

Black Bow

Black Bow

A játékban nem más a célod, minthogy megszerezd a legendás fegyvert, a fekete nyilat. Sötétebb, mint az éjszaka, de ez talán nem véletlen, mert olyan ereje van, hogy aki a kezébe foghatja, az újra egyensúlyt teremthet az eltorzult világban, ami telis-tele van félelmetes szörnyekkel! A játék kifejezetten nehéz, nem ígérhetünk könnyed szórakozást, de cserébe a sikerélmény is hatalmas lehet!

The Sun for the Vampire 2

The Sun for the Vampire 2

Itt van a remek fizikára alapuló logikai játék folytatása, minden kedves internetjátékosnak jó szórakozást kívánunk hozzá, akár szereti a vámpírokat akár nem :)

Sneaky Castle Treasure

Sneaky Castle Treasure

A kincs valahol el van rejtve a kastélyban. Igen, kitaláltad, rád vár az a nemes feladat, hogy megtaláld valahogy :) A feladat nem könnyű, mert a sorozatot ismerők már tudják, hogy a készítők nem szoktak könnyű játékokat adni a játékosoknak, de remélem azért lesz aki megtalálja majd a kincset :)

William the Conqueror

William the Conqueror

A mai napon egy fejlesztős, de egyben harcolós játék következik. A XI. század Angliájába repít vissza a játék, de ez most nem történelem lecke, ez csak a háttér.Menni kell előre a királlyal, akinek le kell győznie minden szembe jövő ellenfelet, neked pedig fejleszteni kell a megszerzett pénzből a képességeit. A játéknak nagy a rákattanás faktora, azaz elég nehéz abbahagyni, ha belekezdesz!

Stick Squad 2

Stick Squad 2

A mai játékunknak szörnyű aktualitása van a drámai párizsi események miatt. Sajnos ilyenkor is látszik, hogy milyen fontos szerepük van a kommandósoknak, akiknek rövid idő alatt kell dönteniük és ha esetleg hibáznak, akkor annak hatalmas ára van. Ezt próbálhatod most ki ebben a játékban

Strikeforce Kitty 2

Strikeforce Kitty 2

Különösen szép játék következik, első ránézésre látszik rajta, hogy sokat dolgoztak vele a készítők. A minőségnek ára is van, elég nagy a játék, kicsit türelmesnek kell lenni a betöltésnél. Egy csapat cicát vezetve kell legyőzni az ellenséget, az irányításhoz segítséget nyújt az első néhány pálya, ahol megtudhatod, hogy melyik billentyű mire is való pontosan a játékban!

Smokin Barrels 2

Smokin Barrels 2

Igazi, hamisítatlan vadnyugati hangulat vár rád ebben a játékban, ahol az a feladatod, hogy egyenként elkapd a rossz fiúkat. Természetesen ahogyan halad előre a játék, gy kapsz egyre nehezebb ellenfeleket, de remélhetőleg közben Te is egyre jobban bele fogsz jönni a játékba és így végül minden rossz fiút legyőzöl majd!

Abandoned

Abandoned

Egy igazán izgalmasnak tűnő kijutós játék következik, már a helyszín is sokat sejtet, a történet Tibetben játszódik, természetesen a keleti vallás hangulatába csöppenhetünk bele. A történet szerint a testvérünk kalandozott ezen a tájon, de sajnos nyoma veszett, Te erre odautazol és megpróbálod megtalálni!

Azok a számok 2

Azok a számok 2

A mai játékunk az agyat mozgatja meg, nem is kicsit! Ha esetleg óvodába jársz, akkor gyakorolhatod az összeadást, de akár a szülőkkel együtt is tesztelheted a tudásotokat. A játékhoz toplista is van, úgyhogy lemérheted a tudásodat a többi játékoshoz képest is. Több fokozat is van a játékban, így ha túl könnyűnek találod, akkor mehetsz eggyel feljebb!

Vexed

Vexed

Klasszikus logikai játék, egymás mellé kell tenned az azonos színű négyzeteket. A nehézséget az adja, hogy sokszor páratlan számú azonos egységek vannak egy pályán, azaz nem elég kettőt egymás mellé vinni, mert akkor a harmadik árván ott marad...

Szakállas játék

Szakállas játék

Az idei első új játékunk picit szakállas ugyan, de biztos vagyok benne, hogy nem csak nekem tetszik :) A kockafickóknak sima az arca, de újból divatba jött a szakáll, úgyhogy segíts rajtuk, hogy ne lógjanak ki a tömegből! Úgy helyezd el a felső részen az arcokat, hogy a play megnyomása után minden kockafigura szakállas legyen.

Headless Zombie 2

Headless Zombie 2

Bizony, bizony, egy zombis játékkal búcsúztatjuk 2014-et és egyben kívánunk minden kedves internetjátékosnak nagyon boldog új évet, remélem jövőre is velünk tartotok :) A játék Carl-ról, a nemesnek született srácról szól, aki időközben zombivá változott. Carl természetesen nem akar ebbe beletörődni, mindent megtesz, hogy újra élő ember lehessen!

Caravaneer 2

Caravaneer 2

A mai játékunk nem ígér könnyed szórakozást, most a hosszabb komolyabb játékokat kedvelőknek jött el az ideje. A Caravaneer 2 egyépítkezős stratégia/rpg játék, amiben kiélheted a birodalomépítős szenvedélyedet. Ha anno szeretted a Civilization játékot, akkor érdemes lesz ezt is kipróbálnod!

Quebrix

Quebrix

Pihentető,de egyben néhány pálya elvégzése után már kellő kihívást is tartogató játék a Quebrix. Igazi kirakóssal van dolgunk, méghozzá a régi klasszikus csúszkás fajtából, azaz a le nem rögzített részeket csúsztatni lehet le és fel illetve mindkét oldalra. A cél mi más lehetne, minthogy kirakjuk az összekevert képeket minden pályán!

Snail Bob 8 Island Story

Snail Bob 8 Island Story

A kicsit őrült, de nagyon kedves kis csigabiga, Bob sok kalandon ment keresztül már az előző részek során. Úgy tűnik, hogy végre révbe ér, hiszen talált magának egy nyugalmasnak tűnő kis szigetet, ahol békésen éldegélhet. Sajnos azonban hamar kiderül, hogy a szigeten eléggé sokan szeretik a csigákat, de sajnos nem a kedvességüket, hanem az ízüket... Ugye segítesz a kis barátodnak túlélni ezt a kalandot is?

Build and Base

Build and Base

Ha túl vagyunk a karácsonyi napokon, akkor jöhet egy kicsit komolyabb játék, ezúttal a stratégiai műfaj rajongóinak kedvezünk. Építs fel egy erős birodalmat, fejlessz ki speciális egységeket és rohand le minél hamarabb az ellenfelet. Az irányítás a többi valós idejű stratégiához hasonló, az egérrel tudod pakolgatni, irányítani az egységeidet!

McPixel Xmas Special

McPixel Xmas Special

Eljött Karácsony utolsó napja, élvezzétek még ki az Ünnepet amíg lehet! Ha egy kis szórakozásra vágytok, akkor bátran tudjuk ajánlani ezt a kissé őrült játékot. A feladatod az, hogy 20 másodpercen belül megtaláld minden pályán a bombát és ne hagyd, hogy felrobbantsa a Mikulást! Az irányítás nem túl bonyolult, csak az egérrel kell kattintgatni!

Escape Plan North Pole

Escape Plan North Pole

Karácsony első napjának estéje sem múlhat el új játék nélkül. Ezúttal egy hangulatos kijutós játékkal készültünk, reméljük tetszeni fog minden kedves internetjátékosnak!

Monkey GO Happy North Pole

Monkey GO Happy North Pole

A boldogságra vágyó majmok ezúttal az északi sarkon tűnnek fel, a hangulat így természetesen téli és ugyebár nagyon ünnepi! Ez a játéksorozat a legnépszerűbb az internetjátékosok között, így mi most az új résszel kívánunk minden kedves játékosunknak Békés Boldog Karácsonyt!

Sleepy Giftman

Sleepy Giftman

Nagy baj történt, idén a Jézuska bemondta az unalmast, szabadságot vett ki, hogy a sok-sok éves munkája után ő is pihenhessen picit Karácsonykor. Szerencsére éppen erre járt egy földönkívüli, akinek történetesen gombafeje van és az egyik hobby-ja az, hogy karácsonyi ajándékokat szállít. Meg van mentve a Karácsony!