Legújabb játékokLegújabb toplistás játékok - Legújabb érmes játékok

Shifter

Shifter

A játék látszólag nagyon egyszerű, el kell jutni a kijárthoz majd átmenni a következő pályára. Hamar rá fogsz jönni, hogy azért picit bonyolultabb a helyzet ennél, mert a pályák elemei cserélgethetőek, enélkül nem sikerülhet célba érni. Nyomd meg a space gombot és utána pakolgathatod az elemeket, majd ha kész vagy akkor újra space és irányíthatod a főhőst!

Sweet Revenge

Sweet Revenge

A játék története kicsit fura elsőre, de lehet, hogy nem is annyira földtől elrugaszkodott. Egy apa bosszújáról szól a játék, aki az édességgyártókra dühös amiért annyit költenek a gyerekei cukorkára... Az apa bosszút forral, a tervet pedig neked kell kidolgoznod a kattintgatós játékban...

Fly Pie

Fly Pie

Ha minden álmod egy léggyel töltött pite, az egér mozgatásának segítségével ússz végig a pályán és szedd össze az összes legyet, ami elég egy pitéhez. Figyelj a pályán lévő veszélyekre és az időre is! Köszönjük Áginak a játék ajánlást és a leírást :)

Break the Limits

Break the Limits

Ennek a játéknak az a különlegessége, hogy mindössze 48 óra alatt készült el és kicsit gonoszkodni akarok, akkor tuti, hogy 48 másodpercnél többet nem fordítottak a grafikára a srácok :) A játéknak azonban nem is ez a lényege, itt a játékmeneten, gondolkozáson van a hangsúly. Angol tudás kell hozzá, de tanulni és játszani egyszerre amúgy is jó dolog :)

Witch Hunt

Witch Hunt

Egy igazán jól sikerült játék következik. Egyszerűen ha elkezdesz vele játszani, akkor minden annyira magától értetődő és annyira nem lehet abbahagyni, hogy a két percre tervezett kipróbálás immár fél órája tart nálam és azt hiszem folytatni is fogom még... Egy boszorkával kell megállítanod az ellenséget, a csaták közben pedig fejlesztheted a boszi varázslatait!

Ricochet Heroes

Ricochet Heroes

Nem mindennapi játék következik kérem szépen, hiszen tulajdonképpen ez egy flipper, amiben a főhős a golyó, vagyis a golyó szerepét játszó hős szerelmes, aki meg szeretné menteni a szíve hölgyét. Ugye segítesz neki, hogy megtalálják egymást és a boldogságukat?

Abandoned In China

Abandoned In China

Egy szokványosnak induló üzleti úton vagy éppen a távoli Kínában. A nehéz nap után úgy döntesz, hogy megiszol egy-két italt, ami után békésen felmész a szobádba és lefekszel az ágyadba. Azonban mikor felébredsz egy padon találod magad az utca közepén... Fogalmad sincs, hogy mi történhetett és hol lehetsz éppen. Nézz körül gyorsan és próbálj kijutni a csávából...

Black Bow

Black Bow

A játékban nem más a célod, minthogy megszerezd a legendás fegyvert, a fekete nyilat. Sötétebb, mint az éjszaka, de ez talán nem véletlen, mert olyan ereje van, hogy aki a kezébe foghatja, az újra egyensúlyt teremthet az eltorzult világban, ami telis-tele van félelmetes szörnyekkel! A játék kifejezetten nehéz, nem ígérhetünk könnyed szórakozást, de cserébe a sikerélmény is hatalmas lehet!

The Sun for the Vampire 2

The Sun for the Vampire 2

Itt van a remek fizikára alapuló logikai játék folytatása, minden kedves internetjátékosnak jó szórakozást kívánunk hozzá, akár szereti a vámpírokat akár nem :)

Sneaky Castle Treasure

Sneaky Castle Treasure

A kincs valahol el van rejtve a kastélyban. Igen, kitaláltad, rád vár az a nemes feladat, hogy megtaláld valahogy :) A feladat nem könnyű, mert a sorozatot ismerők már tudják, hogy a készítők nem szoktak könnyű játékokat adni a játékosoknak, de remélem azért lesz aki megtalálja majd a kincset :)

William the Conqueror

William the Conqueror

A mai napon egy fejlesztős, de egyben harcolós játék következik. A XI. század Angliájába repít vissza a játék, de ez most nem történelem lecke, ez csak a háttér.Menni kell előre a királlyal, akinek le kell győznie minden szembe jövő ellenfelet, neked pedig fejleszteni kell a megszerzett pénzből a képességeit. A játéknak nagy a rákattanás faktora, azaz elég nehéz abbahagyni, ha belekezdesz!

Stick Squad 2

Stick Squad 2

A mai játékunknak szörnyű aktualitása van a drámai párizsi események miatt. Sajnos ilyenkor is látszik, hogy milyen fontos szerepük van a kommandósoknak, akiknek rövid idő alatt kell dönteniük és ha esetleg hibáznak, akkor annak hatalmas ára van. Ezt próbálhatod most ki ebben a játékban

Strikeforce Kitty 2

Strikeforce Kitty 2

Különösen szép játék következik, első ránézésre látszik rajta, hogy sokat dolgoztak vele a készítők. A minőségnek ára is van, elég nagy a játék, kicsit türelmesnek kell lenni a betöltésnél. Egy csapat cicát vezetve kell legyőzni az ellenséget, az irányításhoz segítséget nyújt az első néhány pálya, ahol megtudhatod, hogy melyik billentyű mire is való pontosan a játékban!

Smokin Barrels 2

Smokin Barrels 2

Igazi, hamisítatlan vadnyugati hangulat vár rád ebben a játékban, ahol az a feladatod, hogy egyenként elkapd a rossz fiúkat. Természetesen ahogyan halad előre a játék, gy kapsz egyre nehezebb ellenfeleket, de remélhetőleg közben Te is egyre jobban bele fogsz jönni a játékba és így végül minden rossz fiút legyőzöl majd!

Abandoned

Abandoned

Egy igazán izgalmasnak tűnő kijutós játék következik, már a helyszín is sokat sejtet, a történet Tibetben játszódik, természetesen a keleti vallás hangulatába csöppenhetünk bele. A történet szerint a testvérünk kalandozott ezen a tájon, de sajnos nyoma veszett, Te erre odautazol és megpróbálod megtalálni!

Azok a számok 2

Azok a számok 2

A mai játékunk az agyat mozgatja meg, nem is kicsit! Ha esetleg óvodába jársz, akkor gyakorolhatod az összeadást, de akár a szülőkkel együtt is tesztelheted a tudásotokat. A játékhoz toplista is van, úgyhogy lemérheted a tudásodat a többi játékoshoz képest is. Több fokozat is van a játékban, így ha túl könnyűnek találod, akkor mehetsz eggyel feljebb!

Vexed

Vexed

Klasszikus logikai játék, egymás mellé kell tenned az azonos színű négyzeteket. A nehézséget az adja, hogy sokszor páratlan számú azonos egységek vannak egy pályán, azaz nem elég kettőt egymás mellé vinni, mert akkor a harmadik árván ott marad...

Szakállas játék

Szakállas játék

Az idei első új játékunk picit szakállas ugyan, de biztos vagyok benne, hogy nem csak nekem tetszik :) A kockafickóknak sima az arca, de újból divatba jött a szakáll, úgyhogy segíts rajtuk, hogy ne lógjanak ki a tömegből! Úgy helyezd el a felső részen az arcokat, hogy a play megnyomása után minden kockafigura szakállas legyen.

Headless Zombie 2

Headless Zombie 2

Bizony, bizony, egy zombis játékkal búcsúztatjuk 2014-et és egyben kívánunk minden kedves internetjátékosnak nagyon boldog új évet, remélem jövőre is velünk tartotok :) A játék Carl-ról, a nemesnek született srácról szól, aki időközben zombivá változott. Carl természetesen nem akar ebbe beletörődni, mindent megtesz, hogy újra élő ember lehessen!

Caravaneer 2

Caravaneer 2

A mai játékunk nem ígér könnyed szórakozást, most a hosszabb komolyabb játékokat kedvelőknek jött el az ideje. A Caravaneer 2 egyépítkezős stratégia/rpg játék, amiben kiélheted a birodalomépítős szenvedélyedet. Ha anno szeretted a Civilization játékot, akkor érdemes lesz ezt is kipróbálnod!

Quebrix

Quebrix

Pihentető,de egyben néhány pálya elvégzése után már kellő kihívást is tartogató játék a Quebrix. Igazi kirakóssal van dolgunk, méghozzá a régi klasszikus csúszkás fajtából, azaz a le nem rögzített részeket csúsztatni lehet le és fel illetve mindkét oldalra. A cél mi más lehetne, minthogy kirakjuk az összekevert képeket minden pályán!

Snail Bob 8 Island Story

Snail Bob 8 Island Story

A kicsit őrült, de nagyon kedves kis csigabiga, Bob sok kalandon ment keresztül már az előző részek során. Úgy tűnik, hogy végre révbe ér, hiszen talált magának egy nyugalmasnak tűnő kis szigetet, ahol békésen éldegélhet. Sajnos azonban hamar kiderül, hogy a szigeten eléggé sokan szeretik a csigákat, de sajnos nem a kedvességüket, hanem az ízüket... Ugye segítesz a kis barátodnak túlélni ezt a kalandot is?

Build and Base

Build and Base

Ha túl vagyunk a karácsonyi napokon, akkor jöhet egy kicsit komolyabb játék, ezúttal a stratégiai műfaj rajongóinak kedvezünk. Építs fel egy erős birodalmat, fejlessz ki speciális egységeket és rohand le minél hamarabb az ellenfelet. Az irányítás a többi valós idejű stratégiához hasonló, az egérrel tudod pakolgatni, irányítani az egységeidet!

McPixel Xmas Special

McPixel Xmas Special

Eljött Karácsony utolsó napja, élvezzétek még ki az Ünnepet amíg lehet! Ha egy kis szórakozásra vágytok, akkor bátran tudjuk ajánlani ezt a kissé őrült játékot. A feladatod az, hogy 20 másodpercen belül megtaláld minden pályán a bombát és ne hagyd, hogy felrobbantsa a Mikulást! Az irányítás nem túl bonyolult, csak az egérrel kell kattintgatni!

Escape Plan North Pole

Escape Plan North Pole

Karácsony első napjának estéje sem múlhat el új játék nélkül. Ezúttal egy hangulatos kijutós játékkal készültünk, reméljük tetszeni fog minden kedves internetjátékosnak!

Monkey GO Happy North Pole

Monkey GO Happy North Pole

A boldogságra vágyó majmok ezúttal az északi sarkon tűnnek fel, a hangulat így természetesen téli és ugyebár nagyon ünnepi! Ez a játéksorozat a legnépszerűbb az internetjátékosok között, így mi most az új résszel kívánunk minden kedves játékosunknak Békés Boldog Karácsonyt!

Sleepy Giftman

Sleepy Giftman

Nagy baj történt, idén a Jézuska bemondta az unalmast, szabadságot vett ki, hogy a sok-sok éves munkája után ő is pihenhessen picit Karácsonykor. Szerencsére éppen erre járt egy földönkívüli, akinek történetesen gombafeje van és az egyik hobby-ja az, hogy karácsonyi ajándékokat szállít. Meg van mentve a Karácsony!

Little Light

Little Light

A kis fénynek sok feladata van, pláne így Karácsony előtt! Fényt és világosságot kell vinni az összes pálya minden szegletébe. Ha ez sikerült, akkor utána gyorsan találd meg a kijáratot, mert várnak rád az újabb sötét és elhagyott helyek!

Christmas Block Collapse

Christmas Block Collapse

Hármasítós logikai játék, ami Karácsonyra való tekintettel igazából kettesítős, izé akarom mondani párosítós :) Vannak szép díszek, ajándékok, de ezeket most nem csodálni, hanem mind eltüntetni kell a pályáról!

Stunt Driver

Stunt Driver

Akadálypályás quados mindenen átkelős játék. A játék grafikája lehetne szerintem egy picikét szebb, de kárpótol minket a nehézség, ami miatt nem fogod tudni gyorsan végigvinni a játékot!

Anaconda

Anaconda

A játék visszaröpít azokba az időkbe amikor még nem volt se facebook, se okos telefon. Képzeld el, akkor is készültek már jó játékok, amik lehet, hogy nem csillogtak, villogtak, nem működtek egy telefonon, de nagyon jó szórakozást nyújtottak. Ilyen játékok voltak az úgynevezett kígyós játékok, most ezt próbálhatjátok ki! Vigyázz, nehogy a saját farkadba harapj!

Hexagon Monster War

Hexagon Monster War

Harcolós, de stratégiai játék, jól át kell gondolnod a lépéseidet, a kapkodás itt semmit sem segít! A csatakörökre van osztva, azaz kiadd a csapataidnak a parancsokat és utána majd jöhet az ellenség. A grafika szép, elég jó fejlesztési lehetőségek is vannak a játékban, a nehézség meg reméljük később megnő, mert az első pá pálya viccesen könnyű

Matekos parkolós

Matekos parkolós

Parkolj le a megfelelő számozású helyre. Hogy melyikre kell állnod, azt könnyen megtudhatod, ha megoldod a bal felső sarokban lévő algebrai feladatot. Vigyázz az autódra, maximum ötször koccanhatsz, és figyelj az időre is. Parkolásra fel!

Clash of the Worlds

Clash of the Worlds

Stratégiai játél, nagy kihívás az edzett játékosoknak is! Indíts harcosokat különféle utakon, hogy legyőzd a királyságra támadó orkokat. Szedd össze az aranyakat és ne felejts el fejleszteni sem, hogy jól felszerelt csapatot küldhess az ellenségre!

Bash the Computer

Bash the Computer

Egy számítógép szétütős játék, tipikus régi flash edisön hangokkal Akiron ajánlásával. Ha meghalt a flash-ed, ne írj hozzá ódát, verset, jobban érzed magad, ha a gépre ráversz egyet! Persze ez csak ebben a játékban érvényes, senki ne okozzon 8 napon túl gyógyuló sérüléseket a számítógépének! Inkább nézesse meg szakértővel. :)

Santas Delivery

Santas Delivery

Kicsit megkésett ez a Mikulás, de azért biztos van olyan gyerek, aki most is örül az ajándékoknak! Feltéve persze, ha sikeresen célba ér a Télapó, ebben segíts neki Te is! A space gombot nyomva felemelkedik a szán, ha nem nyomod a gombot, akkor pedig megy folyamatosan lefelé!

Last Town

Last Town

Összetett stratégiai játék és még grafikailag is kimagaslik az átlagból a Last Town. A történet szerint elszabadult valami vírus amit után furcsa élőlények, akarom mondani, félig élő holt emberek jelentkek meg a környéken. A városka bátor lakói összefogtak, hogy megmentsék az élőhelyüket, segítsd nekik!

Santa Fancy Pants

Santa Fancy Pants

Nagy baj van, a helyzet az, hogy elromlott a szán, magára maradt a jó öreg Télapó, a gyerekek pedig már nagyon várják. Ha nem szeretnéd, hogy sok csalódott gyerek legyen mikulás reggelén, akkor segítsd be a télapónak az ajándékosztásban!

Monkey GO Happy Balloons

Monkey GO Happy Balloons

A hihetlenül népszerű Monkey GO Happy sorozat folytatódik az új résszel, ahol a lufik lesznek főszerepben. Újabb 25 pálya vár arra, hogy kitaláld mi teszi éppen ott boldoggá a kis majmocskát!

StoneAge Sam

StoneAge Sam

Az ősembereknek nem lehetett könnyű az élete, ezt szerintem mindenki elismeri. Most ezzel a játékkal picit belekóstolhatsz abba, hogy mit is kellett átélniük a mindennapi túlélés érdekében. Kattints a különböző tárgyakra a megfelelő sorrendben, hogy helyes irányba tereld az eseményeket! Néhány esetben nem csak a sorrend, hanem az időzítés is fontos!

Droids at the Gates

Droids at the Gates

Egyszerű grafikával megáldott tornyos játék, amiben meg kell hiúsítani a droidok támadását. Védd meg a kaput, fejlessz, hogy minél erősebb legyél a támadókkal szemben! Bár egyszerű játéknak tűnik, mégis képes lekötni azt, aki ráérzett az ízére.

Build and Attack

Build and Attack

Online harci játék, ahol elsősorban a stratégiáé a főszerep, habár mivel valós időben történnek az események, így az idősítés és az ügyesség is nagy szerepet kap a játékban. A felső menüpontban termelheted ki az erőforrásokat, illetve képezhetsz ki katonákat. Ha vége a kiképzésnek, akkor az egységet a csatatérre kell tenni és indulhat is a harc!

Duck Life Treasure Hunt

Duck Life Treasure Hunt

Kacsás játék, van benne sok sok izgalmas kihívás, meg természetesen szép kis kacsa. Külön tetszik a játékban, hogy a játék elején testre szabhatod a a kis kacsádat, így a főhős sokkal jobban a szívedhez fog nőni és még jobban vigyázol arra, hogy ne ütközzön bele semmilyen akadályba miközben a kincseket keresi

Nekra Psaria

Nekra Psaria

Az időjárás kint eléggé szomorú, borús, ilyenkor jó jön egy vidám hangulatú játék, hogy feldobja a napunkat. Na, ha ilyennel szeretnél játszani, akkor keress tovább, mert ez nem a te játékod lesz :) Itt egy sötét hangulatú világba csöppensz, ahol különböző tárgyakat használva kell megoldanod a rejtélyt! Figyelem, a játéknak hamarosan várható a folytatása!

One More Line

One More Line

Vajon miért van az, hogy egyes játékokra az ember egy pillanat alatt képes teljesen rákattanni? Még akkor is, ha tulajdonképpen nem is tudjuk megmondani, hogy mi tetszik benne igazán, de amint vége a játéknak máris újraindítjuk... Na ez egy ilyen játék, vidd el a vonalakat minél messzebb, úgy, hogy ne ütközz semminek neki!

Super Cut It

Super Cut It

Jöjjön még egy logikai játék ma estére, vágd el úgy a gerendát, hogy a leeső négyzet begyűjtsön minden gyémántot, de ennél is fontosabb, hogy közben ne essen le a pályáról! A kezdeti bemelegítő pályák után már kifejezetten nehéz feladat lesz ezt megoldani!

The Sun For The Vampire

The Sun For The Vampire

Ugye milyen csodás, amikor süt a nap? Kár, hogy vámpír vagy, és csak képen láthatod, de sebaj, ha eljutsz a varázslóhoz, ő talán segíthet rajtad... A játék irányítása egyszerű, csak a nyilak kellenek hozzá, a grafika is hangulatos, remek kikapcsolódást fog nyújtani a mászkálós játék kedvelőinek!

Undercover Bear

Undercover Bear

Ritán kerül ki ilyen játék az oldalra, de most kivételt teszünk, mert ez annyira morbid és vicces, hogy érdemes egy kicsit szótárazni annak, aki nem tud angolul. A feladat az, hogy egy medve szerepében társalgásba kezdjél különböző vicces karakterekkel. A cél az, hogy olyan válaszokat válasszál ki, amiből nem jön rá a beszélgetőpartner, hogy medve vagy és meg tudd enni őt a beszélgetés végén :)

Pirate Ship Survival 4

Pirate Ship Survival 4

Az előző részben végre sikerült kijutnod a kalózhajóról Noah barátoddal együtt, de a történetnek még nincsen vége, mert az óceánban vagytok és nincs semmi ennivalótok... Nézz körbe gyorsan, hátha találsz valami használhatót vagy valakit aki segíteni tud ebben a nehéz helyzetben!

Germ Attack

Germ Attack

Most annyira hármasítós játék, hogy már nevezhetjük négyesítősnek is, mert akkor tűnnek el a figurák a pályáról, ha négy azonos egymás mellé kerül. Az irányítás is érdekes, nem cserélgetni kell a lapokat, hanem egy egész blokkot kell forgatnod ügyesen!

Snow White Solitaire

Snow White Solitaire

Hófehérkés kártyás játék. Egymás mellettieket kell leszedni és minden pálya után egy adaggal több kártyát kell felfordítani. Jó szórakozást kívánunk hozzá és nem csak lányoknak ajánljuk :)

Pirate Ship Survival 3

Pirate Ship Survival 3

A kalózhajón már a harmadik napod töltöd, folytasd a fedélzet és a kabinok felfedezését, hátha találsz mondjuk egy mentőcsónakot. Talán ma Noah is nagyobb hasznodra lesz, mint eddig!

Path Finding Match 3

Path Finding Match 3

Hármasítós játék, mondhatni közkívánatra, mert ezeket nagyon sokan szeretitek és tényleg rég volt már. Most nem cserélgetni kell a lapocskákat, hanem először rákattintani arra amit mozgatni szeretnél és utána rákattintani egy üres helyre, ahova elviheted a lapot. A cél az, hogy hármas sorozatokat készíts, így eltüntetve alapokat a pályáról. Minél kevesebb lépéssel teszed ezt meg, annál több pontot érsz el!

Desert Survival Escape 4

Desert Survival Escape 4

Ez már a negyedik napod a sivatagban, egyre fáradtabb vagy annak ellenére, hogy az éjszakát egy viszonylag nyugis helyen, egy piramisban töltötted. Talán a következő napon már találsz egy kis falut és lassan haza jutsz? Ne add fel a reményt, legyél ügyes!

MadBurger 3

MadBurger 3

Reggelire egy kis hamburgert? Erős kezdés, de nem fogjátok megbánni, mert érdekes hamburgeres játék vár rátok. Először is az összetevőkből el kell készíteni a szendvicset, utána pedig a kilövős játékokhoz hasonlóan jó messzire el kell hajítani. A repülés közben mindenféle extrákat és bónuszokat szedhetsz össze, amiket majd később felhasználhatsz ügyesen.

Desert Survival Escape 3

Desert Survival Escape 3

Miután túlélted az első nehéz éjszakát, a másodikon napon sikerült találnod némi innivalót is a sivatagban. Ahogy felkel újra a nap, korogni kezd a gyomrod, de jól is esne egy szelet a nagyisütijéből most... Lássuk mit tartogat számodra az újabb nap a sivatagban...

Vegetáriánus vámpír

Vegetáriánus vámpír

Hát nem mindennapi történet az, ha egy vámpír vegetáriánus, de hát ilyen is van. Ha máshol nem is, akkor ebben a játékban. Nem kell félned a főhőstől, csak segíts neki, hogy időben összegyűjtse a pályákon lévő gyümölcsöket!

Bobby Da Arrow

Bobby Da Arrow

Hú de jó játék következik, nem is gondolná az ember, amikor elkezdi az első pályákat, hogy ennyire rá lehet kattanni Egy nyilas harcost irányítasz, akinek meg kell állítania az ellenséges erőket. Kicsit ügyességi, kicsit stratégai játék, az erőssége szerintem az, hogy nagyon gyorsan történnek az események, nehéz abbahagyni a játékot! A feladat egyszerű, célozz az egereddel és lődd ki az ellenfeleket!

Baby Rosy And Tom Day Care

Baby Rosy And Tom Day Care

Ha szerinted könnyű feladat vidámmá tenni egy kisbabát és közben odafigyelni arra, hogy semmi baja ne essen, akkor feltétlen próbáld ki ezt a játékot! Kifejezetten ajánlott kismamáknak, kispapáknak és persze kislányoknak akik akár az anyukájukkal együtt játszhatják :)

Intruder Combat Training 2x

Intruder Combat Training 2x

" dimenziós, pörgős lövöldözős játék. Nem csak hatalmas tűzerővel lőhetsz az ellenségekre, hanem még a játék élethű fizikáját is kihasználhatod a küzdelem során. Mire is gondolok? Elbújhatsz egy hordó mögé, vagy éppen rátolhatod azt a szemben álló katonára. a játékot csak 15 évnél idősebbeknek ajánljuk!

Desert Survival Escape 2

Desert Survival Escape 2

Miután sikeresen túlélted az első éjszakát újabb kalandok várnak rád a sivatagban! Ne tétlenkedj, néz körül, hogy a világosban milyen használható tárgyakat találsz és próbáld meg felhasználni őket hasznosan a kiszabadulásod érdekében!

Football Champions 2015

Football Champions 2015

Miből is lehet látni, hogy lassan ez az év is eltelt? Ha másról nem is, de arról igen, hogy szépen lassan elkezdenek megjelenni a sport játékok, aminek a végén már 2015 van. A játékban először ki kell választanod a kedvenc focistádat, majd az ő szerepében kell legyőznöd szépen sorban a kapura lövés párbajban a vetélytársaidat!

Onomastica 2

Onomastica 2

Ritkán látható ötletes kis mászkálós játékkal van dolgunk, ami bizony néha nehéz, de nem szabad feladni. Az érdekességét az adja, hogy a főhősünket segíthetik az angol szavak, amik életre is kelhetnek akár... Az irányítás egyszerű, csak a nyilak kellenek hozzá!

Bob the Cube

Bob the Cube

Őrült egy játék ez, a történettel még nincsen baj. Bob, aki egy kockaemberke, nagy bajba került, mert elrabolták az ő drága barátnőjét. Közben a világ is veszélyessé vált, tele különféle szörnyekkel és akadályokkal. Főhősünket azonban nem abból a fából faragták, hogy hamar feladja, nekiindul megkeresni a kedvesét. Ha a lefelé nyilat nyomod meg, akkor akár még gördeszkára is tud pattanni és alacsonyabb helyeken is elfér. Kíváncsi vagyok, hogy valaki végig tudja-e vinni, én nagyon hamar elbuktam mindig...

Mahjong in the Garden

Mahjong in the Garden

Fárasztó nap utáni kikapcsolódásra tökéletes a játék, nem túl nehéz, kikapcsolja az agyat. A mostani mahjong témája a kert, azaz kis állatfigurákat kell összepárosítanod. A szemnek is kellemes a játék, mert kifejezetten szépek a kis képek!

Kingdom Wars Idle

Kingdom Wars Idle

Valós idejű stratégiai játék, amiben van egy főhősöd, de ő egyedül kevés ahhoz, hogy lerombolja a gonosz ellenség kastélyát. Nincs mit tenni, el kell kezdenie bányászni, hogy aztán a pénzből csapatot toborozz, fejleszd az eszközeidet és ha már eléggé erős vagy, akkor megpróbáld legyőzni az ellenséget. A nagy munka közben azért néha menj vissza a kunyhódba és pihenj kicsit mert az is nagyon fontos+

Desert Survival Escape

Desert Survival Escape

Egy újabb izgalmas kijutós sorozat indul, várhatóan 4 részen keresztül kell megtalálnod a kijutó utat a különböző nehéz helyzetekből. A történet ott kezdődik, hogy a vadi új terepjáróddal száguldasz a sivatagon keresztül, amikor egy gonosz ördög hirtelen elrabolja a járgányodat és Te egyedül a homokdűnék között találod magad....

Lost Teddy Bear

Lost Teddy Bear

Szeretnél igazi nyomozó lenni, ha nagy leszel? Ez nagyon szép terv, de azt ugye tudod, hogy ehhez nagyon sokat kell még tanulnod. Azért ne ijedj meg, mert tanulni például ezzel a játékkal is lehet, keresgéld meg az irodában a megjelölt tárgyakat. Ha rosszul tippelsz, akkor sajnos csökken az időd, úgyhogy ne próbálkozz vaktában. A játékban több nehézségi fokozat van, szerintem a legkönnyebbel kezdjetek neki!

Murder Game

Murder Game

Eléggé morbid játék, amiben az a feladatod, hogy lesből, hátulról megöld a királyt! No ez tényleg nem szép dolog, de szerencsére a készítők ebből egy vicces hangulatú játékot kerekítettek ki, ráadásul nagyon hangulatos kézzel rajzolt grafikával, szórakoztató animációkkal. A space gombbal tudsz akciózni, ha végig ér a piros csík akkor indul a támadás, de közben figyelj oda, hogy ne vegyen észre a király!

Natural Selection 2

Natural Selection 2

Klassz kis ügyességi játék, amiben számomra felismerhetetlen élőlények vannak, szóval az alaptörténetet sem tudom :) A lényeg azonban az, hogy a mi pókszerűségünkkel kapjuk el a zöld repülő szörmókot és zizzentsük be. A sárgákkal azonban vigyázzunk, mert nem csak szigorúan néznek, de még bántanak is!

Moonkid

Moonkid

A Moonkid félúton van a játék és az interaktív animáció között. Egy kisfiú bőrébe bújsz, rajtad áll, hogy hogyan fog alakulni a srác napja. A játékban nincs győzelem vagy vereség, egyszerűen csak megnyugtató, kikapcsoló dolog végignézni többször is, hogy mi történhet egyátlagos napon.

American Unit 3

American Unit 3

Ha nehéz napod volt, akkor itt az alkalom, hogy levezesd a feszültségedet! Különböző pályákon próbálhatod ki a reflexedet és a célba lövő képességeket. A fedezék mögül felbukkanó ellenséges katonákat ne kíméld egy pillanatig sem, különben ők fognak lelőni téged!

Los Amigos Ship Escape

Los Amigos Ship Escape

Békésen utazgatsz a hajón, amikor meghallod a rossz hírt, a hajó léket kapott és hamarosan el fog süllyedni! Nincs idő most tétlenkedésre, azonnal nézz körül és próbálj meg kijutni a bajba jutott hajóról amíg nem késő!

Nurse Anna

Nurse Anna

Egy rendhagyó játék következik, ami tulajdonképpen nem is is igazán játék, hanem egy interaktív kis mese. Főleg kislányoknak ajánljuk, az anyukájukkal együtt szerintem pár kellemes percet el fognak tölteni a monitor előtt :) Anna nővérnek meg kell gyógyítania a lázas beteget, segíts neki, hogy ez sikerüljön!

Swim Ish Swim

Swim Ish Swim

Egy halacskát irányítasz, aki békésen úszkál a víz alatt, de sajnos a víz tele van különböző akadályokkal, aminek ha nekiütközik a kis főhősünk, akkor csúnya, szemmel látható sérüléseket szenved. Segíts neki az egereddel, hogy elkerülje a sérüléseket és közben gyűjts be sok-sok pénzt, amit utána különböző fejlesztésekre költhetsz el!

Spooky Castle Survival 4

Spooky Castle Survival 4

Sikerült kijutnod a kalózhajóddal társaddal együtt. Picit megpihentetek, de amikor felkelté sajnos azt vetted észre, hogy teljesen egyedül maradtál, Noah eltűnt valahova. Ne ijedj meg, szedd össze magad és nézz körül a környéken, hátha találsz használható tárgyakat vagy esetleg új társat magadnak... Még az is lehet, hogy Noah előkerül!

Steam Rocket 2

Steam Rocket 2

Remek minőségű egyklikkes játék, ami annyit tesz, hogy az irányítása nagyon egyszerű. Egy kis űrhajót kel irányítanod, ami megállás nélkül megy jobbra és ha nem nyomod az egér gombját, akkor süllyed magától. Irányítsd úgy, hogy ne ütközzön neki semminek és lehetőleg eközben minél több bónuszt gyűjtsél be!

Zombie Tactics

Zombie Tactics

Zombis játék, de ez most nem zúzásról fog szólni, a taktika fog előtérbe kerülni. A túlélők kis csapatát irányítod, mindenkinek van egy speciális tulajdonsága, amit felhasználhatsz a járkálókkal szemben! A zöld mezőre szabadon lépdelhetsz, de ha a kékre is menni szeretnél, akkor abban a körben már nem használhatod fel a karakter speciális tulajdonságát. A főhősöket az egereddel tudod irányítani!

Green It 3

Green It 3

Nem könnyű zöldnek maradni a játékban,de ha eléggé ügyes vagy, akkor el tudod kerülni a vörös ellenségeket és sok-sok pontot begyűjthetsz. Pörgős, gyors játék, amiben nagyon oda kell figyeled és gyorsan kell reagálnod. A zöld karikát irányítod és hamar rá fogsz jönni, hogy ki az ellenség és ki a jó barát...

FPA World 1 Remix

FPA World 1 Remix

A méltán egyik legnépszerűbb mászkálós ügyességi játéknak itt van a folytatása, nem fogsz csalódni a minőségben most sem! Szép, kézzel rajzolt pályák várnak rád, az animációkat pedig le sem lehet írni mennyire szépek, próbáld ki én azt mondom :)

Learn to Fly Idle

Learn to Fly Idle

A pingvines kilövős játéknak újabb része érkezett. A fejlesztési lehetőségek ezúttal is sokoldalúak, azaz aki szereti az ilyen játékokat az biztos ott fog ragadni a monitor előtt. Ez történt velem is, amikor kipróbáltam egy óra úgy elrepült, hogy csak na!

Szupercica

Szupercica

játék hőhőse egy igazi szupercica aki még repülni is tud. Hanem hiszed, hogy vannak ilyen cicák, akkor nem neked való ez a játék, hinni kell benne :) Az egereddel irányíthatod a cicust, lődd ki az ellenfeleket, szedd össze az érméket és a bónuszokat!

Sum Tracks

Sum Tracks

Ugye ti is szeretitek a matekot? Ha esetleg mégsem, akkor talán pont ez a játék fog segíteni abba, hogy ne legyen problémád az összeadásokkal a suliban! Húzd össze az összeadandó számokat úgy, hogy minden összeg kijöjjön a pályákon. Kezdetben ez pofonegyszerű lesz, még segítséget is kapsz, de pár pálya múlva már nehezebb feladatod lesz!

Uber Commando

Uber Commando

Nem túl bonyolult játék, de nagyot lehet zúzni vele. A kommandós fickó csak megy előre ész nélkül, így neked kell irányítani őt. Bal klikkre ugrik a főhős, az egérrel pedig célozhatsz, folyamatosan lő a főhős, így erre nem lesz gondod. Ha lezuhansz, akkor sajnos vége a játéknak, úgyhogy légy résen!

Boorish Monster World

Boorish Monster World

Nem túl bonyolult játék, de remekül el lehet vele szórakozni. A cél az, hogy a baloldali ágyúdból rakétával kilődd a szörnyeket. Minden rakéta kilövésnél fogyni fog a pénzed, de találat esetén nőhet is! Minden pályán fix pénzösszeggel kezdesz, ami ha elfogy akkor vége a játéknak. Az ágyút az egereddel tudod irányítani!

Chompy

Chompy

A játék főhőse egy aranyos krokodil, akinek van egy kis rossz tulajdonsága, mégpedig az, hogy nagyon kapzsi szegényke. Ne hagyd, hogy szomorú legyen, segíts neki az összes pályán megszerezni az érméket minél gyorsabban! Egy új pályára a lefelé nyíl megnyomásával mehetsz be!

Cover Color Game

Cover Color Game

Ha egy fárasztó nap után este a monitor előtt nem vágysz már pörgésre, ide-oda ugrabugráló főhősökre, akkor ez a Te játékod lesz! Igazán pihentető, ahogyan a különböző színű és formájú alakzatokból ki kell tenni az eléd tett mintát. Akkor sincs baj, ha nem sikerült, mert elkezdheted újra, nem siettet senki!

Flashs bounty

Flashs bounty

Remek RPG játék szemet gyönyörködtető grafikával, persze azért ezt az online játékok színvonalán kell érteni :) Van ebben minden, ami egy jó kalandhoz kell, lovagok, király, tulajdonságok fejlesztése varászlatok és egy legendás kard is! Bátor lovag, indulj a csatába!

Scare Dare The House

Scare Dare The House

Most bebizonyíthatod, hogy milyen bátor is vagy igazából! Nem könnyű döntés benyitni egy olyan ház ajtaján, amin messziről létszik már, hogy évek óta elhagyatottan áll messze mindentől. Ráadásul a furcsa hangok, amik néha-néha hallatszanak... De ha már belevágtál a kalandba, akkor ne fordulj vissza bármi is történjék!

Pirate Ship Survival 2

Pirate Ship Survival 2

A múlt héten felrakott kalózos kijutós játéknak itt a második része. Ha sikeres megtaláltad Noah-t az első részben, akkor most már együtt próbálhatjátok megtalálni a kijáratot a parthoz egyre közeledő kalózhajóról...

Ultra Hyper

Ultra Hyper

Aki szereti a pörgős játékokat, ahol nem kell stratégiázni, minden lépés előtt perceket gondolkozni, annak most eljött az ideje vagyis a játéka. Az Ultra Hyperben mást nem kell csinálni, mint a golyóval kikerülni az akadályokat és minél messzebbre jutni. Az M gombbal elhallgattathatod a zenét, erre szerintem hamar igényed lesz :)

Shotfirer

Shotfirer

A játék egy rég elhagyott bányában játszódik, ahol a hírek szerint még jónéhány gyémánt darab ott maradt. Nosza rajta, kutasd át a szobákat, használd fel a dinamitokat és találj meg minden kincset úgy, hogy közben Te nem sérülsz meg!

Pumpkin Ball

Pumpkin Ball

Kosárlabda kicsit másképpen, természetesen ebben a játékban s benne van Halloween témája. A tököt kell bedobnod a kosárul szolgáló hordóba. Ha esetleg nem sikerül elsőre akkor ne csüggedj el, szaladj a 'labda' után és próbáld meg újra!

Pirate Ship Survival

Pirate Ship Survival

Izgalmas helyen játszódó kijutós játék következik. Ki ne szeretett volna gyerekkorában vagy akár felnőtt korában néhány napot eltölteni egy igazi kalóz hajón? Aki nem fél a veszélyektől az most belevághat a kalandba. De vigyázz, mert nem jó sokáig a kalózhajón maradni, igyekezz majd kijutni onnan!

Football A New Challenge

Football A New Challenge

Újszerű, érdekes megközelítésű foci játék. Elsőre tuti, hogy furcsa lesz majd mindenkinek, sok akcióban nem lesz részetek, de logikára, taktikára annál inkább! A feladat az, hogy megtaláld az ellenfél kapujába vezető utat, azaz saját embereidnek passzolva végül hálóba juttasd a labdát. Talán a régi jól ismert gombfocihoz tudnám leginkább hasonlítani a játékot, próbáljátok ki!

Halloween Deluxe Match 3

Halloween Deluxe Match 3

Hármasítós halloween játék, azaz különböző színű és formájú tököket kell pakolgatni a pályán. Ki kell cserélgetni az egymás mellett lévő tököket úgy, hogy legalább három azonos színű egymás mellé kerüljön és így eltűnjenek a pályáról. Cserébe kapsz sikerélményt és persze pontokat :)

Land of Enki 2

Land of Enki 2

Mondjuk úgy a játék grafikájára, hogy régi stílusú netán retro, kár ezt tovább fokozni, nem az a játék erőssége az biztos :) Maga a kihívás, a játékmenet viszont annál jobb, érdemes kipróbálni ezen az esős kissé szomorú délutánon...

Emma Zombie Defense

Emma Zombie Defense

Most, hogy már teljes lendülettel mennek a zombie sorozatok a tv-ben, lehet, hogy még több játékosunk kedvet kap a témához! A most következő online játéktornyos védekezős, izgalmas játékmenettel és elég nagy kihívással!

Halloween Block Matcher

Halloween Block Matcher

Hamarosan itt a Halloween, amit én személy szerint nem nagyon kedvelek, de ez nem is fontos :) A lényeg, hogy ilyenkor egészen jó kis játékokat kapunk, még akár hármasítós párosítós kategóriában is. Jó hír, hogy van toplista is a játékhoz, habár sajnos nem olyan mint a régi szép időkben volt...

Monkey GO Happy Tales 2

Monkey GO Happy Tales 2

Ajánlom minden kedves régi és új játékosunknak a majmos klikkelgetős játék sorozat újabb tagját a Happy Tales 2-t! Jó szórakozást, remélem nem lesz senkinek nehéz vidámmá tenni a kis majmocskákat a játék során :)