Legújabb játékokLegújabb toplistás játékok - Legújabb érmes játékok

Land of Enki 2

Land of Enki 2

Mondjuk úgy a játék grafikájára, hogy régi stílusú netán retro, kár ezt tovább fokozni, nem az a játék erőssége az biztos :) Maga a kihívás, a játékmenet viszont annál jobb, érdemes kipróbálni ezen az esős kissé szomorú délutánon...

Emma Zombie Defense

Emma Zombie Defense

Most, hogy már teljes lendülettel mennek a zombie sorozatok a tv-ben, lehet, hogy még több játékosunk kedvet kap a témához! A most következő online játéktornyos védekezős, izgalmas játékmenettel és elég nagy kihívással!

Halloween Block Matcher

Halloween Block Matcher

Hamarosan itt a Halloween, amit én személy szerint nem nagyon kedvelek, de ez nem is fontos :) A lényeg, hogy ilyenkor egészen jó kis játékokat kapunk, még akár hármasítós párosítós kategóriában is. Jó hír, hogy van toplista is a játékhoz, habár sajnos nem olyan mint a régi szép időkben volt...

Monkey GO Happy Tales 2

Monkey GO Happy Tales 2

Ajánlom minden kedves régi és új játékosunknak a majmos klikkelgetős játék sorozat újabb tagját a Happy Tales 2-t! Jó szórakozást, remélem nem lesz senkinek nehéz vidámmá tenni a kis majmocskákat a játék során :)

Barons Gate 2

Barons Gate 2

Remek minőségű mászkálós játék, az irányítása kézre áll, vagy az a,s,d,w billentyűkkel vagy pedig a nyilakkal irányítod a hősödet, a fegyveredet pedig az egérrel tudod használni. Nem elég a sikerhez az ügyességed, sok akadálynál jó alaposan át kell gondolnod, hogy merre és hogyan tovább!

Eien

Eien

Ha azt mondom, hogy Mateusz Skutnik, akkor szerintem sok internetjátékos pulzusa magasabb lesz, mert tudja, hogy micsoda izgalmak várnak rá a következő napokban/hetekben! Igen, új játékot kaptunk a mestertől, szerencsére az eddigiekhez hasonlóan izgalmas klikkelgetős rejtélymegoldós csoda vár ránk!

Sky Quest

Sky Quest

Ebben a játékban meg kell óvnod az űrhajód épségét és természetesen az sem árt, ha a kaland közben Te magad is életben maradsz... Fontos, hogy nem különálló pályákról szól a játék, hanem a karakteredet viszed magaddal, azaz fontos az, hogy odafigyelj a fejlődésére, tapasztalatait növeld a harcok során!

Stick Squad

Stick Squad

Kiemelkedően jó minőségű akció lövöldözős játék, aminek története is van, azaz nem csak ész nélkül kell előremenni és lőni mindenre ami mozog! Egy veszélyes rakétát ellopott pát terrorista, rád vár a feladat, hogy visszaszerezd a veszélyes fegyvert az ellenségtől minél gyorsabban!

Street Hidden Objects

Street Hidden Objects

No lássuk melyik internetjátékosnak van a legjobb megfigyelőképessége? A képernyő jobb oldalán vannak azok a tárgyak, amiket meg kell találnod az után. Maguk a háttérképek is nagyon szépek, már csak ezért is érdemes belekezdeni a játékba!

Bird Slice

Bird Slice

Ebben a játékban nem kell túl sokat gondolkoznod, variálnod, egyszerűen csak gyorsan kell cselekedned... Az egereddel kattintgass a felreppenő madarakra, ezzel szegényeknek az életét elveszed, de legalább neked lesz sok-sok pontod és ez ugye csak játék...

Illegal Drive City On Fire

Illegal Drive City On Fire

Illegális autóverseny? Hát igen, az bizony eléggé csúnya dolog, nem szeretik a békés polgárok, így a rendőrök és a polgárőrök se tartoznak az ilyen versenyek rajongói közé... Monitor mögött viszont bátran ki lehet próbálni, sőt egy egész várost is fel lehet gyújtani!

Red Remover Blast

Red Remover Blast

Ebben a játékban a piros alakzatok sajnos reménytelenül depressziósak, ezért rád vár a feladat, hogy eltüntesd őket a képernyőről. Ennek érdekében az egereddel kell bombákat robbantanod úgy, hogy azok leessenek a pályáról, de közben vigyázz, hogy a vidám zöldek fent maradjanak! Sok-sok pálya mellett még bónuszokat is találsz, így garantált a hosszú távú szórakozás!

Freeway Fury 3

Freeway Fury 3

Igazán pörgős akció játék következik, amit először egy autóban kezdesz, amivel őrült tempóban haladhatsz az úton. Ha nem sikerül kikerülnöd a többieket, akkor se ess kétségbe, lökd egyszerűen őket arrébb. Ha pedig már nagyon leharcolt lesz a járgányod, akkor egyszerűen a z gomb megnyomásával mássz ki a tetejére, majd egy újabb z gomb lenyomásával ugorj át egy másik járgányba!

Ben 10 Snare Oh

Ben 10 Snare Oh

A népszerű Ben 10 mese egyik újabb online számítógépes játék változata, ajánljuk minden rajongónak szeretettel. Át kell segítened a főhőst az egyik platformról a másikra. Egy sikeres ugráshoz nem elég a megfelelő irányzék, de az ugrás erejét is pontosan el kell találni!

Troll Tale

Troll Tale

Egy igazi troll bőrébe kell bújnod, aki tönkre akarja tenni a kirándulást. Idióta viccek mindenhol, hogy ne a kirándulásra, hanem rá figyeljen mindenki. Ez a feladat nem csak idegesítő, hanem még nehéz is, úgyhogy ki kell használnod mindegy egyes tárgyat ami az utadba kerül...

Bomb of Love

Bomb of Love

Két magányos zombie találkozott és egyből szerelembe estek. Sajnos az idill nem tartott sokáig mert a lányt valaki elrabolta és máris vége lett a boldogságnak. A zombie fiúnak sem kellett több, egy szerelem bombával a kezében elindult az ellenséges bázisokhoz. Robbantsd fel gy a bombádat, hogy az összes őr és felszerelés megsemmisüljön!

Infectonator Survivors

Infectonator Survivors

Tulajdonképpen egy tornyos védekezős játékról van szó,ami azonban sokkal több ennél. Egy kicsiny túlélő csapatot vezetsz,akikre folyamatosan zombiek támadnak. Minden egyes kör előtt jól fel kell állítani a csapatot, hogy mindenkinek a legjobb tulajdonsága érvényesülhessen a küzdelemben!

Building Rush

Building Rush

Izgalmas játék, hosszú távú szórakozást nyújt az internetjátékosoknak. Egy építőcég vezetését kapod feladatul, egy új városban kell teljesítened a megrendeléseket. Nem egyszerű betartani a határidőket, gazdaságosan működni és közben minden apróságra odafigyelni...

Colorize

Colorize

Ötletes logikai játék, a cél az, hogy a teljes képernyő egyszínű legyen. Ezt úgy tudod elérni, hogy az egérrel összehúzod az azonos színű egységeket, ezzel a szín úgymond szétfolyik és beterít minden olyan helyet, ahol nincsen másik szín. A gond ott kezdődik, ahol sok különböző színű egység van és sokszor azt sem fogod tudni, hogy milyen legyen a cél szín...

Cubes Strategy

Cubes Strategy

A Cubes Strategy egy olyan logikai játék, amit nagyon lehet szeretni, de falra is lehet tőle mászni, mert bizony akinek nem áll rá az agya az ilyen típusú feladatokra, az nehezen hiszi el azt, hogy tényleg zöldre lehet változtatni minden pályát. Pedig lehet, sőt nem is túl bonyolult, csak pár klikk az egész :)

Mario Cup

Mario Cup

Vicces, de egyben szerencsére izgalmas és kihívást jelentő autóversenyzős játék követezik, ezért kéretik a számítógép előtt is becsatolni az öveket! Magát a versenyt felülnézetből követheted, de egy kis radar is segítségedre lesz, hogy fel tudj készülni időben a következő kanyarra!

Kézilabda

Kézilabda

No ilyen játékunk eddig nem nagyon volt, valahogy a kézilabdát nem részesítik előnyben az online játék készítők. Pedig klassz sport, látványos, izgalmas és eléggé kemény is. A monitorod előtt persze nem kell félni, nem vár rád semmilyen veszély, csak az élvezet, hogy kicselezve a kapust minél több gólt bedobhatsz neki!

Monkey in Trouble 2

Monkey in Trouble 2

Nem tudom, hogy rajtam kívül vannak-e még olyan öregek az oldalon, hogy emlékezzenek a kvarc játékokra. Ha igen, akkor szerintem nekik is be fog ugrani a Donkey Kong vagy hasonló nevű játék, amiben egy gorilla dobált hordókat az utunkba. Most a gorillának nincs hordója, viszont rohangál össze-vissza és ha elkap vége a játéknak. Ki kell őt kerülnöd a lépcsők segítségével, közben a gyümölcsöket pedig le kell juttatnod a legalsó szintre. Igyekezz, mert ha gyors vagy, akkor bónusz pontokat is kaphatsz!

Monsterland 4 One More Junior

Monsterland 4 One More Junior

Újra itt, vagyis a monitorotokon vannak a kis kockaszörnyek. A feladatod nem más, minthogy a kis srácokat eljuttassátok az apukájukhoz, mert nélküle félnek! Pályáról-pályára nehezebb dolgod lesz, egyre trükkösebb akadályokat kell leküzdened a sikerhez!

Lost in Flowers

Lost in Flowers

Hármasítós játék kis extrával, amit leginkább a csajoknak ajánlok, de érzékeny lelkű szerelemes típusú fiúk is kipróbálhatják. A feladatod az, hogy a szerelmeseket egymás közelébe juttasd, amit úgy tudsz megtenni, hogy a virágokat cserélgeted egymással, hogy legalább három egyszínű egymás mellé kerüljön és utána jól eltűnjenek a szerelmesek útjából!

Monkey GO Happy Dragon

Monkey GO Happy Dragon

Újabb majmos játék, van aminek sohasem lesz vége :) Újra összeállhat a csapat és indulhat a majmos játék megoldása, mit szóltok régi internetjátékosok?

Alex

Alex

A játék egy gyógyíthatatlan betegségre hívja fel a figyelmet, az Amiotrófiás laterálszklerózisra. Miután kipróbáltátok a játékot olvassatok utána a betegségnek is, jó tudni róla! Maga a játék egy szerethető főhőssel megspékelt mászkálós ugrabugra a hangulathoz illő hangokkal. Az irányítás sem mondható bonyolultnak, mindössze a nyilakat kell hozzá használnod

Hex Match

Hex Match

Új hármasítós játék, amiben nyolcszögeket kell összekötnöd az egerekkel. Az egyetlen feltétel, hogy egyszínű sorozatot húzzál össze és persze legalább hármat kell ahhoz, hogy az elemek el is tűnjenek a pályáról!

Climbo

Climbo

Nem túl bonyolult ám annál szórakoztatóbb mászkálós játék a Climbo. Maga a főhős egy nagyon aranyos kis figura, már csak miatta is érdemes végigvinni az első néhány pályát, utána meg mondjuk már úgysem fogod tudni abbahagyni :) A kis climbot a nyilakkal tudod iránytani, az első pályákon érdemes odafigyelni az utasításokra!

Wilderness Survival 2

Wilderness Survival 2

Miután az előző részben sikeresen túlélted az éjszakát (ugye végigvitted az első részt?) azt gondolnád, hogy nyugis pihenés vár rád a kiránduláson! Hát sajnos nagyot tévedtél, mert a nappal is veszélyes, az erdő tele van vadállatokkal, ideje összeszedelőzködnöd és elindulni valamerre...

Panda Kick

Panda Kick

A mai békés vasárnapi hangulatot kicsit kavarjuk fel, lássuk ezt a pandás verekedős játékot! Az ellenfelek jobbról és balról is érkeznek megállás nélkül, neked pedig a nyilakkal kell reagálni rájuk, azaz jól kupán vágni vagy fenékbe rúgni őket! Ami nekem a legjobban tetszett a játékban, az a panda pocakja, csak úgy lötyög harc közben :)

Rambo 28

Rambo 28

Érdekes bőrbe bújtatott pacman játék, az alap játékmenethez szerencsére nem nyúltak hozzá a készítők, egy rambo bőrébe bújva kell vietkongok ellen harcolni, ha sikerül kiszabadítanod egy rabot, akkor egy ideig őrült módba kerül a játék, azaz nem kell tartanod a vietkongoktól ebben az időszakban. Aki szereti a pacman játékokat, annak nagyon ajánlott!

Battle of Heroes

Battle of Heroes

A következő játék az ókori Japánban játszódik, meg kell védened a faludat az ördögien gonosz támadó csapatoktól Az ellenség fő célja a királynő elrablása, ennek a fele sem tréfa! A siker eléréséhez szükséged lesz minden stratégiai érzékedre, a jó időzítésre és kitartásra! Készen állsz egy ekkora kihívásra?

Acid Panic Turbo

Acid Panic Turbo

Az Acid turboban nem les nagy szükséged a taktikai érzékedre, egyszerűen csak ügyesnek és gyorsnak kell lenned a sikerhez! A pálya tetejéről rendszertelenül, de egyre sűrűbben csöpög lefele valamilyen zöld sav, neked ezeket el kell kapnod, majd kiürítened a kosaradat ha megtelt trutymóval

Viking Valor

Viking Valor

Remek stratégiai ügyesség játék a nagyon sokak által kedvelt Viking korszakból. Az ellenségek a képernyők bal oldaláról jönnek, neked pedig csapdákkal kell felkészítened a terepet a kedves fogadtatásukra. Ha ezzel megvagy, akkor jöhet a móka, amit az ágyúgolyók kilövésével irányíthatsz!

Wilderness Survive Escape

Wilderness Survive Escape

A szüleid jó ötletnek tartották, hogy elküldenek a Nemzeti Parkba egy hegyi túrára, de sajnos nagyon rosszra fordultak a dolgok és immár az életedért kell küzdeni...

Snail Bob 7: Fantasy Story

Snail Bob 7: Fantasy Story

Bob, a csiga visszatért a játékosok nagy-nagy örömére! A kis csúszó mászó most újabb kalandba keveredik, a helyzet fokozódik, immár sárkányok és különböző varázslatok is szerepet kapnak a játékban!

Jellydad Hero

Jellydad Hero

A medúzapapák élete sem csupa vidámság, nehéz akadályokon keresztül juthatnak csak el a céljukhoz, ami jelen pillanatban a pályák végén lévő kijáratokat jelenti. Ha már végképp úgy tűnik, hogy nincs tovább út, akkor nyomd meg a space gombot, ezzel a medúza különleges tulajdonságait aktiválhatod!

Tesla Defense 2

Tesla Defense 2

Jöjjön még egy védekezős játék, azonban most tornyok nélkül! Az ellenség bal oldalról közelít, neked pedig a főnököt kell iránytanod, aki közvetlenül tudja zúzni az ellenséget, illetve különböző védekező egységeket tehet le, amik bizony alaposan elbánnak majd a támadó egységekkel!

Land Defender Td

Land Defender Td

Ennek a tornyos védekezős játéknak nem a grafika az erőssége, de cserébe nagy stratégiai szabadságot ad a játékosoknak. Saját magad terelgetheted az ellenfeleket a tornyokkal, megfelelően hosszú labirintus építésével még a keményebb ellenfeleket is könnyen meg tudod állítani!

Triple Tower Defense

Triple Tower Defense

Hármasítsd össze a különféle tulajdonságú tornyokat, hogy hatékonyabbat kapj helyettük. Álld útját az ellenségnek, és akadályozd meg, hogy kifogjanak rajtad!

An Ordinary Day

An Ordinary Day

Reggel miután felébredsz, ráeszmélsz, hogy elaludtál, és nem maradt időd arra se, hogy megtöröld a szemed. Ez egy átlagos napnak indul, tele megoldandó faramuci feladatokkal, hogy eljuthass munkába. Siess, és reménykedj, hogy a főnököd nem kelt bal lábbal! X gombbal vagy bal egérgombbal lehet ugrani, megállni, lőni stb attól függően, hogy az adott pályát miképpen kell megoldani. P-vel lehet szünetet tartani a nagy rohanásban. Kinek sikerül kevesebb testi sérüléssel beérnie?

Plazma Burst

Plazma Burst

Lődd le az összes rossz fiút a játékban, hogy ezzel megváltoztathasd a történelmet! Ha nem vagy még jó a lövöldözős játékokban, akkor se keseredj el, hanem próbáld meg a legkönnyebb szinten a játékot és utána lehet majd menni a nehezebb szintekre!

Urban Survival Escape

Urban Survival Escape

A szüleid elmentek a városból, otthon maradtál egyedül és közben sajnos nagy baj történt, meteorok zuhantak a városra, majdnem minden megsemmisült! Szerencsére neked nem lett semmi bajod, de most itt az idő, hogy összeszedd magad és kicsit körbenézzél...

Tower Solitaire

Tower Solitaire

Remek kártyás solitarie játék, az a feladatod, hogy elpakold az összes kártyát, ezután pedig előtűnik egy szép középkori kastély a háttérben! A kártyát úgy tudod pakolni, hogy a felső kártyánál vagy egyel nagyobbat, vagy kisebbet kell levenned a képről.

Droid Team 1

Droid Team 1

Aranyos ügyességi játék, aminek az a különlegessége, hogy nem csak egy főhőst kell irányítanod, hanem egy egész kis csapatot. A csapattagok között a space megnyomása után a nyilakkal, vagy az egereddel váltogathatsz. A cél az, hogy egy csapattagot eljuttass a teleporthoz, de ehhez minden csapattagod segítségére szükség lesz!

The Scene Of The Crime

The Scene Of The Crime

A játék segítségével kicsit belekóstolhatunk a gyilkossági helyszínelők életébe, de nem a jól ismert sorozat szerinti szuper technikás változatba. A jó öreg Mateusz készítette ezt a kattintós nyomozós játékot, ez garanciát jelent arra, hogy nagyon kell törni majd a fejedet ahhoz, hogy kitaláld a megoldást!

My Friend Pedro

My Friend Pedro

Kisebb szünet után újrakezdjük! Sajnos a pontversenyt nem tudjuk újraindítani, de játékok lesznek és később ha találunk valami lehetőséget, akkor egy egyszerűsített pontversenyt talán megpróbálunk elindítani. Ez a játék egy szépen elkészített lövöldözős, de nem az az ész nélküli fajta. Itt gondolkoznod is kell és ügyesen mozognod, ugrálnod! A játék érdekessége, hogy egy banán lesz majd a segítségedre, szerintem hallgass majd rá!

Bugs Revenge

Bugs Revenge

A bogarak visszavágnak, legalábbis a játék címe szerint. Sajnos a grafika, hát nem fogok finomkodni, bűnranda, én még ennyire gyengét talán még nem láttam. A játékmenet már egy fokkal jobb, de talán csak egy fél fokkal. Ami jó hír, hogy van egy újfajta toplista a játékhoz, ami ugyan nem ír fel hozzánk még pontokat, de egymással lehet versenyezni!

Seven Days Without Rain

Seven Days Without Rain

Egy pálcikaember hőst irányítasz a játékban, akinek sok logikai feladatot és trükköt kell megoldania a végjátékig. A játék savát borsát az adja, hogy a fejtörők mellett még ügyességi részek is vannak, így nem egyszerű eljutni a végéig, de remélem neked sikerül majd!

Sweet Candies

Sweet Candies

Hármasítós játék, lehet együtt játszani az anyukákkal, akiknek ezzel a játékkal kívánunk boldog anyák napját! A játékban az a feladat, hogy az egyforma nyalókákból legalább hármat egymás mellé tegyél. A táblán vannak sötétebb helyek is, a cél az, hogy onnan tüntesd el leghamarabb a nyalókákat!

Fishy Waters

Fishy Waters

Nem sok horgászós játékunk van, ezt most pótoljuk ezzel a remek darabbal! Ülj be a csónakodba, keresd meg a halakat majd a sikeres horgászás után add el a zsákmányt a kikötőkben. A keresett pénzből költhetsz jobb felszerelésekre és a végén így Te lehetsz a legjobb horgász, még apukád is büszke lesz rád!

Multishop Tycoon

Multishop Tycoon

Sok kisgyerek szeretett volna boltos lenni, most itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad ebben a játékban. Különböző kis boltokat kell építened, üzemeltetned, a nyereségből pedig újabbakat indítani. A stratégiai játékokhoz képest kiemelkedően szép grafikája van a játéknak

Snake Intuition

Snake Intuition

Kígyós játék, bár ez a grafikából nem nagyon látszik, de azért a játékmódból rá lehet jönni, hogy mit irányítunk a nyilakkal :) A kígyóval kell begyűjteni a zöld célpontokat minél hamarabb, mert a gyorsaságért bónusz pontok járnak! Arra vigyázz, hogy í kígyó ne harapjon saját farkába illetve ne ütközzön a falba, mert akkor sajnos vége a játéknak! A játékhoz tartozik toplista is, itt nem csak internetjátékosokat láthatsz, de azért így is lehet egymással versenyezni!

Neymar

Neymar

Sajnos Neymar, a brazil válogatott nagy reménysége megsérült. A leendő bajnok azonban nem adja fel, sérülten is készül a nyári világeseményre. Segíts neki, hogy hamar formába lendüljön újra és nyáron megmutathassa a szurkolóknak az igazi tudását!

Sneak Thief 5

Sneak Thief 5

A remek pastelgames sorozat újabb, a címéből ítélve befejező darabjához értünk. Jó szórakozást kívánok minden játékosnak és nagyon boldog szülinapot az érintetteknek! :)

Army Sharpshooter 3

Army Sharpshooter 3

Egy mesterlövész szerepében kell meggátolnod az ellenséges ügynökök bejutását a városba. Nagyon oda kell figyelned, mert bárhonnan felbukkanhatnak a katonák! Ha kifogynak a töltényeid, akkor az R gombbal tölthetsz újra!

Monkey Go Happy Tales

Monkey Go Happy Tales

Habár sajnos toplista már nincsen hozzá, de azért remélem, hogy így is örültök neki és közösen megpróbáljátok felvidítani a majmokat a játékban! Az első pálya, vagyis helyszín eléggé könnyű, még nekem is majdnem sikerült végigvinnem :)

Run Run

Run Run

Fuss végig a 25 pályán a kis kék mókussal. Nem lesz könnyű dolgod, mert lépten-nyomon akadályokba ütközöl. Fölfele nyíllal tudsz kicsit ugrani, szóközzel pedig nagyot.

SquareThere

SquareThere

Kattints a bal oldalon lévő síkidomokra, és helyezd el őket a jobb oldali dobozba úgy, hogy pont kitöltsék a teret. Húsz pálya vár rád, de gyors legyél, hogy jó helyen landolj a toplistán.

Flower Garden-Hidden Object

Flower Garden-Hidden Object

Keresd meg a rengeteg virág között azt az ötöt, amelyik pont úgy néz ki, mint a bal alsó sarokban lévő. Ha megtaláltad mind, akkor a következő pályára léphetsz. Összesen 3 perced van a keresgélésre.

Rocket 2020

Rocket 2020

Ebben a játékban a feladatod, hogy minél magasabbra juss a rakétával. Kattints, hogy kilődd, majd próbálj minél több gyémántot gyűjteni. Kerüld az egyre sűrűbben felbukkanó akadályokat.

Flixed Ball

Flixed Ball

A játék célja, hogy a piros golyót a célba juttasd minden pályán. Nem lesz könnyű dolgod, mert kevés idő áll rendelkezésedre, és a zöld golyók is utadat állják! Összesen 4 életed van, irányítás a nyilakkal.

Zen Moth

Zen Moth

Ebben a jó kis Skutnik játékban molyirtó urat kell segítened abban, hogy minél tovább tudjon futni. Szedd össze az aranyszínű gömböket a pontokért, de kerüld el a piros színű ellenségeket. Az irányítása eleinte idegen lehet, de meg lehet szokni. Az egeret ráhelyezve ugrik a kis hősünk.

Cyber Sprint

Cyber Sprint

Fuss minél tovább! Ez csak úgy sikerülhet, ha nem mész neki egyetlen falnak sem. Használd a föl, le és jobb nyilat az akadályok elkerülésére.

Zombie Outbreak 2

Zombie Outbreak 2

Felülnézetes zombis lövöldözős játék, amiben a cél, hogy minden pályán megtaláld a kijáratot. Közben támadnak a zombik. Lődd le őket, szedd fel a bónuszokat, és fejleszd a fegyvered a pályák között. WASD-vel mozogsz, egérrel lősz, szóközzel jutsz ki, ha megvan a kijárat.

Easter Eggs

Easter Eggs

Cserélgesd úgy a húsvéti tojásokat, hogy három egyforma kerüljön egymás mellé. A fölső csíknak meg kell telnie, hogy a következő pályára léphess. Vigyázz, le ne járjon közben az időd!

Easter Memory Game 2

Easter Memory Game 2

Találd meg az egyforma húsvéti képeket. Ha egymás után többet találsz, bónuszpontokat is kapsz!

Easter Match Remove

Easter Match Remove

Kattints kettő vagy több egyforma tojásra, hogy eltűnjenek. Ha elég sokat tüntettél el, harangot kapsz érte. Töltsd meg a jobb oldali kosarat harangokkal, mielőtt lejár az időd, és akkor a következő pályára léphetsz.

Eggs Don't Bounce

Eggs Don't Bounce

Mentsd meg a békés falut a szörnyű, gonosz bakancsok inváziójától. Dobáld meg a bakancsokat tojással. 30 egyre nehezedő pályán fejlesztheted a tojásdobáló technikádat.

Egg Match

Egg Match

Segíts a húsvéti nyuszinak minél több tojást gyűjteni. Cserélgesd úgy a tojásokat, hogy vízszintesen vagy függőlegesen legalább 3 egyforma kerüljön egymás mellé. Ha nincs több ilyen lehetőség, vége a játéknak.

Easter Bunnies Typing

Easter Bunnies Typing

Gépeld be a jobbról érkező nyuszik alatti betűket, hogy eltűnjenek. Ha három nyuszi kimegy bal oldalon, vége a játéknak.

Brainy Rab

Brainy Rab

Ebben a játékban az a feladatod, hogy megjegyezd, melyik húsvéti szimbólumból hány darabot látsz a képen. Ugyanis, a következő lépésben az egyikre a játék rákérdez, és pontos választ kell adnod három lehetőség közül.

Sameggs

Sameggs

Kattints a húsvéti tojásokra, ha legalább két egyforma van egymás mellett. Tüntess el így minél több tojást a pályáról. Szerezz minél több pontot az 5 pályán, hogy jó helyezést érj el a toplistán.

Painted Eggs

Painted Eggs

Jegyezd meg a húsvéti tojások színeit, és utána emlékezetből fess ugyanolyat. Minél gyorsabb vagy, annál több pontot kapsz! Ha lejár az időd, rögtön vége a játéknak.

Tojások

Tojások

Válaszd ki képenként a három húsvéti tojás közül azt az egyet, amelyik különbözik a többitől. Ha gyors vagy, több pontot kapsz, és jobb helyezést érhetsz el a toplistán!

Spot Five Differences - Easter Bunny

Spot Five Differences - Easter Bunny

Keresd meg a húsvéti képeken az 5 különbséget, mielőtt az időd lejár! Ha nem megy, a jobb alsó sarokban találsz segítséget.

Easter Bunny Hunt

Easter Bunny Hunt

Egyszerű memóriajáték, húsvéti képekkel. Találd meg minél kevesebb fordításból a párokat, hogy jó helyezést érj el a toplistán.

Tiny Easter Dash

Tiny Easter Dash

Szerezd meg a nyuszival a tojásokat, de vigyázz el ne találjanak az égből potyogó bombák. Ha sikerül megszerezni egy répát, akkor egy ideig sebezhetetlenné válsz. Nyilakkal irányítod a nyuszit.

Easter Snake

Easter Snake

Klasszikus kígyós játék, amiben kivételesen tojásokat kell összegyűjteni. Vigyázz, ne ütközz a pálya szélével, se önmagaddal, mert azonnal vége a játéknak. A nyilakkal irányítod a kígyót.

Easter Egg Blitz

Easter Egg Blitz

Jó kis húsvéti hármasítós ez, amiben a cél, hogy minél több pontot gyűjts. Erre összesen 60 másodperced van. Szerencsére minden négyesítésért és ötösítésért szupercsirkét kapsz. Csak kattints rá, és jönnek a bónuszpontok!

Hop and Pop

Hop and Pop

Hop és Pop a két nyuszi minden húsvétkor azon versenyeznek, hogy ki tud több húsvéti tojást összegyűjteni. Most Te lehetsz Hop! Célozz az egérrel, próbálj több tojást gyűjteni, mint Pop. A nyilakkal irányíthatod a nyuszit, hogy könnyebben elérd a célod.

Wordsearch: Easter

Wordsearch: Easter

Keresd meg a húsvéttal kapcsolatos angol szavakat a táblán. 3 nehézségi fokozatban játszhatsz, mindegyikben 9 egyre nehezedő pályán.

Easter Memory Game

Easter Memory Game

Találd meg a párokat ebben a húsvéti memóriajátékban. Ha egymás után több párt is találsz, akkor bónuszpontokat kapsz. Lássuk ki éri el a legjobb eredményt a toplistán!

Protect Easter Egg

Protect Easter Egg

Védd meg a húsvéti tojást a felé repülő kövektől úgy, hogy rájuk kattintasz. Ne add fel, ha az eleje kicsit unalmas, nemsokára lesz kapkodás!

Match 3 Easter

Match 3 Easter

Tarts ki minél tovább ebben a húsvéti hármasítósban. Cserélgesd úgy az elemeket, hogy három egyforma kerüljön egymás mellé vízszintesen, vagy függőlegesen. Ha az időd lejár, a játéknak vége, de minden sikeres hármasításért kapsz pár másodpercet.

Easter Egg Catch

Easter Egg Catch

Segíts a húsvéti nyuszinak összeszedni az égből potyogó húsvéti tojásokat. Irányítás az egérrel.

Hidden Easter Eggs

Hidden Easter Eggs

Keresd meg mind az 56 tojást a képeken. Erre összesen 500 másodperced van, de ahhoz, hogy érmet szerezz, sokkal gyorsabbnak kell lenned!

Egg Aliens

Egg Aliens

Ebben a játékban a főhős egy csirke, aki az űrben repülve tojásokkal lövi az ufókat. :) Irányítás az egérrel, lövés egérgombbal.

Bubbling

Bubbling

Egyszerű grafikájú láncreakciós játék. Tedd le középre a buborékot úgy, hogy minél több újabb buborék menjen neki. Akkor léphetsz tovább, ha teljesíted a pályán szükséges mennyiséget. 3 életed van, és összesen 12 pálya vár rád.

Easter Egg Match 3

Easter Egg Match 3

Hangolódjunk a húsvéti ünnepekre ezzel a remek memóriajátékkal. A húsvéti tojások párjait kell megtalálnod minél gyorsabban. Három nehézségi fokozat, és kilenc egyre nehezedő pálya vár rád. No és a toplista!

Spectromancer: Gamer's Pack

Spectromancer: Gamer's Pack

A kedvelt harcikártyás sorozatnak ez a része sem hiányozhat. Válassz ki egy karaktert, és harcolj vele más varázslók ellen. Mivel elég bonyolult stratégiai játékról van szó, ajánlatos elolvasni a leírást.

Zombie Land (shelf battle)

Zombie Land (shelf battle)

Lődd le a jobb oldalról érkező rengeteg sok zombit. A pályák között vásárolhatsz lőszert, fejlesztheted a fegyveredet és a képességeidet. Ha ügyes vagy, az érmek mellett plecsniket is begyűjthetsz.

ShooTrollin

ShooTrollin

Lődd ki úgy a trollarcokat, hogy három egyforma kerüljön egymás mellé, így azok eltűnnek. Igazán kedves játék, mert bizonyos időközönként megengedi, hogy nehezítést válassz magadnak.

Tommy VS birds

Tommy VS birds

A madarak elvitték Tommy pénztárcáját. Segíts Neki visszajuttatni a pénzét a tárcájába 30 pályán keresztül. Lődd le az akadályokat, és védd meg a pénztárcát a madaraktól.

DuckNCover

DuckNCover

Lődd le a fölötted repülő kacsákat úgy, hogy az egeret a kacsákhoz érinted (nem kell kattintani sem). Vigyázz a túl alacsonyan szálló kacsákkal, ilyenkor szóközzel le tudsz hajolni. A fegyveredet úgy tudod megtölteni, ha a földhöz érinted az egeret.

Park Well

Park Well

Parkolj be az autóval a kijelölt helyre, úgy, hogy lehetőleg ne törd össze. A nyilakkal tudod irányítani az autót.

Kitty Run

Kitty Run

Menekülj ezzel az aranyos kiscicával a szörnyű, gonosz... nem is tudom mi elől. :) Gyűjtsd be a csillagokat, mert a pályák között fejlesztheted a cica képességeit. 10 különböző pálya vár a konyhában és a nappaliban.

Monster Invasion

Monster Invasion

Védd meg magad a feléd közeledő szörnyektől. Lődd le őket úgy, hogy begépeled a felettük lévő szavakat. Ha a körülötted lévő bázisok nevét írod be, akkor teleportálhatod magad, és megkapod az ott található bónuszokat. A pályák között fejlesztési lehetőségek is várnak.

Murphy vacsorája

Murphy vacsorája

A már jól ismert Murphy kattintgatós játéksorozat újabb része következik, ezúttal a nem túl szerencsés fickó egy kedves hölgyet hív meg magához vacsorára. Hogy mi fog ebből kisülni ki tudja, de rajtad is múlik az, hogy hogyan fognak zajlani az események! Köszönjük az ajánlást Metalladynek!