Internetjatek.hu bemutatkozás


Nagyon örülünk, hogy itt vagy, reméljük találsz neked tetsző játékokat és többször is visszatérsz hozzánk! Ha nem ismered még az oldalunkat, akkor engedd meg, hogy pár mondatban bemutatkozzunk.

Az internetjatek.hu már majdnem 6 éve született egy borús vasárnapon 2007. március negyedikén. Kezdetben csak néhány játékunk volt, az oldal külseje is elég kezdetleges volt. A lelkesedésünk azonban vitt minket előre, egyre-egyre több játék került fel az oldalra és visszatérő játékosaink is lettek. Az évek folyamán sok-sok új játékos tisztelt meg minket bizalmával, megszerették az éremtáblázatunkat, a naponta rendszeresen frissülő játékkínálatot és az időközönként megtartott versenyeket ahol különböző díjakat lehet nyerni.

Így néztünk ki anno 2007-ben:

Így nézett ki kezdetben az oldal

Miközben játszol valamelyik játékkal megismerkedhetsz a többi internetjátékossal, segítséget kérhetsz tőlük ha elakadtál valahol vagy csak simán elmesélheted nekik azt, hogy mi történt veled mostanában. Biztosak vagyunk benne, hogy játék közben barátokat is találhatsz itt magadnak, remek kis társaság alakult ki az évek folyamán.

Mi kell ahhoz, hogy Te is internetjátékos legyél? Ne félj, nem jön a feketeleves, semmit nem kell fizetned érte! Mindössze regisztrálnod kell nálunk, ami nagyon egyszerű. Semmilyen adatot nem kérünk, csak egy e-mail cím és egy általad választott becenévre van szükség! Persze később érdemes több információt is megadni magadról a profilodban, esetleg fényképet feltölteni mert így jobban megismerhetnek a játékostársaid!

A regisztrációnak számtalan előnye van, bár nem kötelező ahhoz, hogy játszani tudjál az online játékainkkal. Ha bejelentkezve játszol, akkor érmeket kaphatsz, versenyezhetsz a többi játékossal, a napi ponttáblázat élére is kerülhetsz, sőt az érmeidet kiteheted a facebookra, hogy lássák a barátaid azt, hogy milyen ügyes voltál!

Az oldalon több ezer játékot kipróbálhatsz, természetesen egyesével végigmenni az összesen elég időigényes lenne, sok olyan játékot kellene kipróbálnod, ami egyáltalán nem érdekel. Hogy megkönnyítsük a keresgélést a játékokat kategóriákba rendeztük, de ezen felül még a címkék között is keresgélhetsz. Ha egy konkrét játékot keresel, akkor érdemes a jobboldali oszlop elején lévő keresőt használnod! Ha rátaláltál a kedvenc játékodra, akkor érdemes azt egy gombnyomással bepakolni a kedvenceid közé, így legközelebb már nem kell keresgélned!

Toplistás játékaink:

Mivel az oldalra minden nap kerülnek fel új játékok, bejelentkezés után érdemes egyből az újdonságoknál körülnézni, hogy ne maradj le semmiről! Ha kifejezetten a versenyzés érdekel, akkor az érmes játékok kategóriát ajánljuk neked, mert itt csak olyan játékok vannak, amikkel pontokat tudsz szerezni. Ezt a kategóriát finomítottuk egy kicsit, külön összegyűjtöttük azokat a játékokat amikben még nem szerezted meg a maximális pontszámot, azaz érdemes nekigyürkőznöd a pontszerzés reményében. Ha ez a lista nálad üres, akkor biztosan Te leszel az internetjáték bajnoka. Anélkül, hogy bárkit is lebecsülnénk, biztosak vagyunk benne, hogy ez a lista soha, senkinél nem lesz üres! :)

Ha még nem kaptál kedvet ahhoz, hogy csatlakozz a csapatunkhoz, akkor nézegesd meg a játékainkat, olvasgasd a chat falat és gyere vissza később ide regisztrálni. Ha pedig már meghoztad a döntésedet, akkor ne késlekedj és lépj be internetjátékosok táborába, szeretettel várunk!